تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲
کد خبر: ۱۲۵۹۱۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون سازمان محیط زیست عنوان کرد:
کنترل گرد و غبار ممکن است به این دولت نرسد/ برای مردم متأسف هستم
مدیریت موضوع گرد و غبار به چندین سال زمان نیاز دارد و ممکن است به این دولت نرسد / من واقعاً برای مردم متأسف هستم و از آنها عذرخواهی می‌کنم چون بسیاری از این کانون‌ها، کانون‌های خارج از کشور است و کانونی نیست که در اختیار ما باشد ما تمام تلاش خود را بر روی کانون‌های داخلی متمرکز کرده‌ایم
معاون سازمان محیط زیست با بیان اینکه مدیریت موضوع گرد و غبار به چندین سال زمان نیاز دارد و ممکن است به این دولت نرسد و این موضوع ایرادی ندارد، گفت: من واقعاً برای مردم متأسف هستم و از آنها عذرخواهی می‌کنم.

کنترل گرد و غبار ممکن است به این دولت نرسد/ برای مردم متأسف هستم

سعید متصدی در مورد اقدامات انجام شده از سوی سازمان محیط زیست برای مقابله با پدیده گرده و غبار در کشور گفت: منشأهای تولید گرد و غبار در بسیاری از استان‌های درگیر شناسایی شده‌اند، 23 استان درگیر موضوع گرد و غبار هستند که در اکثر آنها کانون‌های داخلی شناسایی شده‌اند.

وی در پاسخ به اینکه سه سال طول کشید که این کانون‌ها شناسایی شوند آیا در یکسال باقی مانده از عمر دولت می‌توانید آنها را مدیریت کنید، گفت: بر روی کانون‌های شناسایی شده مدیریت تلفیقی انجام دادیم و همانطور که در حال شناسایی منشأها بودیم فعالیت‌هایی نیز انجام دادیم به عنوان مثال در خوزستان مالچ پاشی و نهالکاری انجام دادیم و برای کرمان هم نهال‌ها در حال آماده‌شدن هستند تا در زمستان کاشته شوند. بر روی تالاب هامون، میقان و هور العظیم اقداماتی انجام دادیم مدیریت موضوع گرد و غبار به چندین سال زمان نیاز دارد و ممکن است به این دولت نرسد این موضوع ایرادی ندارد.خوشبختانه ما تمام اقدامات انجام شده را مستندسازی می‌کنیم و همه این اقدامات در قالب برنامه هستند.

معاون سازمان محیط زیست در خصوص شناسایی این منشأها در دولت‌های گذشته، گفت: در دولت‌های گذشته به صورت بسیار جزئی در برنامه محیط زیست سازمان ملل برخی کانون‌های خارجی شناخته شده بود و در مورد کانون‌های داخلی نیز با این جزئیات و با این وضعیت در دولت فعلی انجام شده است به گونه‌ای که دولت آینده دیگر نیازی ندارد که دوباره این اقدامات را انجام دهد. هم اکنون یک سند گرد و غبار ملی داریم  و در این راستا کمیته‌ای در وزارت کشور با موضوع گرد و غبار راه‌اندازی شده است و در سازمان محیط زیست هم ستادی تشکیل شده است بنابراین می توان گفت ساختارها شکل گرفته‌اند و سندهای استانی در داخل استان‌ها در حال اجرا است و آنها را تنها در کتابخانه‌های سازمان محیط زیست نگذاشته‌ایم.

متصدی در مورد اینکه شناسایی کانون‌ها به تنهایی مشکل مردم را حل نمی‌کند و آیا توصیه شما به مردم این است که با ریز گرد‌ها کنار بیایند، گفت: من واقعاً برای مردم متأسف هستم و از آنها عذرخواهی می‌کنم چون بسیاری از این کانون‌ها، کانون‌های خارج از کشور است و کانونی نیست که در اختیار ما باشد ما تمام تلاش خود را بر روی کانون‌های داخلی متمرکز کرده‌ایم.

وی ادامه داد: همه ما باید برای مردم فعالیت کنیم و این از اصولی است که همه آن را پیگیری می‌کنیم، با وزارت بهداشت، مدیریت بحران و سایر دستگاه‌های مرتبط  هماهنگی‌هایی را انجام دادیم تا در مواقع بحران به مردم اطلاع‌رسانی کرده و خدمات لازم را ارائه دهند.

معاون سازمان محیط زیست ادامه داد: این اتفاقات طبیعی در دنیا هم می‌افتد مانند طوفان کاترینا یا گرد و غبار کالیفرنیا و چین، مهم این است که مردم قبل از وقوع در جریان قرار گیرند که این کار را هم اکنون سازمان هواشناسی انجام می‌دهد و 48 ساعت قبل از آغاز پدیده گرد و غبار اطلاع‌رسانی می‌کنیم به عنوان مثال گرد و غباری که هفته گذشته برخی استان‌ها را تحت تأثیر قرار داد از قبل به مردم اطلاع رسانی شده بود. کاری که در این شرایط می‌توانیم انجام دهیم تشکیل کمیته‌های بحران است که در آن برخی واحدها مانند بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها آماده باش هستند.

متصدی گفت: اما در مجموع باید گفت کاهش پدیده گرد و غبار از برنامه‌ها و استراتژی‌های اصلی سازمان محیط زیست است که بر روی آن کار می‌کنیم.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
مهرداد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
0
5
ان شا الله احتمالا بعد از خلقت موجودات جديد روي زمين
کامبیز فاتحی
|
Turkiye
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
0
1
متاسفانه هر روز که می گذرد ما زمانهای با ارزشی را از دست می دهیم که می توانیم از روشهای سریع و علمی که در اختیار داریم برای مبارزه با ریزگردها به کار ببریم. حال بایستی خوشحال باشیم که اکنون قادر شده ایم بر خصوصیات رفتاری این نوع خاص از ریزگردها فائق آئیم و می توانیم به سرعت برای آینده محیط زیست کشور برنامه ریزی اصولی کنیم، بدون پرداختن به مسائل حاشیه ای و آزار دهنده و ما بایستی به این مسئله از زاویه ای علمی و تخصصی به آن بپردازیم. اگر تمام نتایج چند سال اخیر را در باره ریزگردها مشاهده کنید، می بینید که هیچ کدام از کارشناسان متاسفانه نتوانسته اند بحثهای علمی مناسب و یا ارائه طریق درستی را مطرح کنند! دلیل این موضوع هم بر می گردد به ناتوانی کارشناسان در آنالیز و تعریف رفتار ذرات کلوئیدی موجود در ریزگردها که به جا مانده از بستر تالابهای کشورهای منطقه است که در اثر سد سازی های بی رویه پدید آمده است. به عنوان کسی که در حدود 14 سال به صورت تخصصی در این مورد خاص تحقیق کرده ام و چندین جلسه توجیهی و آموزشی را به کارشناسان کشورهای منطقه در باره ریزگردها ارائه داده ام و همچنین مخترع دستگاه کلوئیدزا برای مقابله با این نوع خاص از ریزگردها هستم که در ایران و در پارک علمی و فناوری به عنوان تنها راه حل علمی مبارزه با ریزگردها در کشور شناخته شده است، اعلام می کنم که این نشستهای وزیران و تخصیص بودجه برای مقابله با ریزگردها زمانی جوابگو خواهد بود که ابتدا کارشناسان به درک علمی منشا و پیدایش و رفتار این نوع ذرات خاص و نیز مقابله علمی و سریع با این موضوع بسیار ساده و طبیعی و قابل حل رسیده باشند. این نوع از ذرات خاص به دلیل تشکیل شدن در آب و داشتن بار الکتریکی بسیار ضعیفی که دارند، پس از خشک شدن بسترهای پودری متاسفانه توانسته اند همچنان این بار الکتریکی بیسار ضعیف را حفظ کنند که همین موضوع ساده موجب آب گریزی آنها شده و مانع چسبندگی با ذرات طبیعی هم نوع و غیر همنوع خود و در کل سنگین شدن خواهد شد. موضوع مهمی که اساس طراحی ساخت دستگاه کلوئیدزا (ثبت اختراع شده به شماره 74849 در ایران) می باشد. تنها خبر خوش در این باره این موضوع است که با همان سرعت و مساحتی که یک دستگاه کمباین عمل درو کردن گندم را انجام می دهد، به همان اندازه دستگاههای کلوئیدزا در سطح و در عمق عمل تثبیت بسترهای پودری را با مواد کاملا طبیعی انجام داده و همزمان عمل کشت بذر مخصوص اقلیم منطقه را برای مرحله بیولوژیکی و تکمیلی انجام خواهد داد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
0
1
آقا یه رایزنی با صداسیمای استان بکنید جام یورو2016 توی ایذه پخش بشه،گرد و خاک رو حل نمیکنن
:
:
:
آخرین اخبار