تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۷
کد خبر: ۱۳۹۲۹۸
تعداد نظرات: ۷ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه آبادان:
مسئولی که نیروی غیر آبادانی جذب کند به زمین می زنیم
امام جمعه آبادان گفت: آن مسئولی را که در سازمانش نیروی غیر آبادانی جذب کند به زمین می زنیم و از این بابت با کسی مسامحه نداریم
مسئولی که نیروی غیر آبادانی جذب کند به زمین می زنیمامام جمعه آبادان گفت: آن مسئولی را که در سازمانش نیروی غیر آبادانی جذب کند به زمین می زنیم و از این بابت با کسی مسامحه نداریم.

حجت الاسلام علی ابراهیمی پور ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد اروند افزود: از آنجایی که جلسات شورای آموزش و پرورش تصمیم گیری برای آینده مملکت است باید به شکل عمیق تر، دقیق تر و کارشناسی ترشده به آنچه گفته می شود، نگاه و عمل کرد.

وی اظهار کرد: برنامه ریزی دقیق و هدف دار باید از نکات قابل توجه در این جلسات باشد را که اگر ریل گذاری دقیق انجام نشود، تلاشها بی حاصل خواهد بود.

حجت الاسلام ابراهیمی پور تصریح کرد: بخشی از مدارس موجود اگر برایشان برنامه ریزی درستی انجام نشود هم برای خودشان و هم برای خانواده ها و جامعه آسیب زا خواهند بود.

امام جمعه آبادان گفت: شاید کارکنان شرکت نفت بتوانند برای بچه هایشان معلم خصوصی بگیرند اما اگر برای حاشیه نشین های شهرهای آبادان و خرمشهر فکر و کمکی نشود به طور قطع پیامدهای ناخوشایندی را در پی خواهد داشت.

حجت الاسلام ابراهیمی پور افزود: عدم وجود توازن مناسبی میان فقرا و افراد متمول عین بی عدالتی است و باید این چالش برطرف شود.

وی اظهار کرد: در توزیع سرانه دانش آموزی نیز ادارات آموزش و پرورش شهرهای آبادان و خرمشهر باید مدارسی که در مناطق کمتر برخوردار، محروم و حاشیه شهر هستند را بیشتر مد نظر قرار دهد زیرا چالشها و مشکلات این مناطق زیاد است و فرصت پرداخت نیز ندارند.

مشکلات ۳۷ ساله

حجت الاسلام ابراهیمی پور تصریح کرد: در آموزش و پرورش نگاه سخت افزاری بد نیست اما ایده آل هم نیست. آموزش و پرورش این منطقه وارث مشکلات ۳۷ ساله ای است که فرسودگی مدارس، مشکلات آب، فاضلاب، گاز، برق، سرانه پائین، امکانات کم و ضعیف آموزشی و تربیتی از جمله این مشکلات است.

وی با تاکید دوباره بر اولویت بندی تقسیم سرانه آموزشی مدارس با لحاظ مناطق کمتر برخوردار و محروم در صدر این تقسیم بندیها یادآور شد: به طور انصاف سازمان منطقه آزاد اروند در بخش تامین زیرساختها و امکانات آموزشی و پرورشی خوب عمل کرده است اما در بحث مساجد نمره خوبی نمی گیرد.

امام جمعه آبادان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: منطقه آزاد اروند بایستی به منظور ایجاد انگیزه در میان معلمان، امتیازاتی را برای آنان قائل شود تا معلمان رغبتی به خروج از منطقه را نداشته باشند. باید وعده ها و قولهایی که داده می شود، رصد و پیگیری شود تا این نشستها بی حاصل نباشد.

حجت الاسلام ابراهیمی پور خطاب به مسئولان فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند افزود: باید به مباحث فرهنگی نیز نگاه کنید، توجه به نماز جماعت در مدارس اگر چه خوب بود اما کافی نبود.

وی از توجه ویژه به موضوعاتی همچون ایاب و ذهاب امامان جماعت برای حضور در مدارس، جشن تکلیف دانش آموزان و نخبگان فراوان قرآنی در شهرهای آبادان و خرمشهر که در سطح استان و کشور حتی بین المللی حرف نخست را می زنند، به عنوان برخی از مسائل قابل پرداخت از سوی معاونت فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند نام برد.

۴ هزار نیرو برای پالایشگاه خوزستان

حجت الاسلام ابراهیمی پور تصریح کرد: در موضوع عملیات ساخت پالایشگاه دوم آبادان (ملقب به پالایشگاه خوزستان) بیش از چهار هزار نیرو نیاز است که می توانند از میان فرزندان آبادان جذب شوند و این مسئله مورد تاکید مستمر ما است.

وی با اشاره به پیش بینی طرح توسعه پالایشگاه آبادان در قالب فاز دو و چهار و احداث پالایشگاه خوزستان در این منطقه افزود: در این دولت وزیر نگاه خاصی نسبت به پالایشگاه خوزستان ندارد اما در حال پیگیری است و اگر چنین شود به طور قطع یک تحویل خوبی به وجود می آید.

امام جمعه آبادان اظهار کرد: علاوه بر آن شهرکهای صنعتی خوبی در سطح منطقه داریم که برای ورود و شروع فعالیت در این کارخانجات و صنایع نیاز به بهره مندی افراد بومی از آموزشهای مهارتی و تخصصی مورد نیاز آن صنایع دارد، از این رو از منطقه آزاد اروند می خواهیم تا به شکل ویژه در بحث آموزش و تربیت نیروهای مهارتی بکوشند.

وی با اشاره به وجود نگاه خوب مدیران حوزه های مختلف از جمله سازمان منطقه آزاد اروند، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، پالایشگاه در اولویت بندی به کارگیری نیروها از میان بومی های منطقه تصریح کرد: به تمامی مدیران و مسئولان در شهر آبادان گفته ایم که با هیچ کس تعارفی نداریم. هیچ مدیری حق ندارد تا زمانی که نیروی آبادانی متخصص در رشته های مورد نیازشان در منطقه وجود دارد و از قضا بیکار هم هست، نیروی غیر بومی جذب کند.

لزوم جذب نیروی بومی

حجت الاسلام ابراهیمی پور با اشاره به فراوانی جمعیت مناطق کمتر برخوردار و محروم آبادان که به طور عمده از جوانان و جویای کار هستند، گفت: این جوانان در معرض انواع و اقسام آسیب قرار دارند و به طور یقین اگر مسئولان در موضوع جذب نیروی بومی همکاری جدی کنند بسیاری از مشکلات و آسیب ها رفع می شود.

وی تصریح کرد: از مردم می خواهیم که نه بر اساس شایعات بلکه به طور دقیق موارد را رصد کنند و اگر موردی از جذب غیر بومی در دستگاهها، ادارات و شرکتهای مختلف شهر (مستند و مستدل) انجام شده به ما اطلاع دهند، به طور قطع پیگیرهای لازم در این خصوص انجام می شود.

حجت الاسلام ابراهیمی پور یادآور شد: به طور قطع مدیری که از خواست مردم تبعیت نکند و الزامات را نادیده بگیرد، از دست ما در آسایش نخواهد بود، مدیران حق ندارند از نیروهای غیربومی در کارهایشان استفاده کنند.

وی خطاب به شهروندان آبادانی گفت: با بروز جنگ تحمیلی وقتی خانواده های آبادانی به سایر شهرها مهاجرت کردند تا اندکی پس از سال ۶۸ بسیاری از فرزندانشان در سایر شهرها متولد شدند و در شناسنامه شان نام آن شهرستان ثبت شده به همین دلیل گاهی دیده می شود که فرزندی پدر و مادرش آبادانی هستند اما خودش متولد شهری دیگر است و مردم به آن غیر آبادانی اطلاق می کنند و این درست نیست، کسی که پدر و مادرش آبادانی است خودش هم آبادانی است.
مرجع / مـهـر
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۷
بهنام خادمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
0
2
خدا نگهدارت ، خدا حفظت کنه ، بنده آبادانی نیستم ، ولی درود بر شرفت ، آبادان را دیدم ، اما آبادانی ندیدم ، جز مردمی سخاوتمند و مهربان که در قعر فقر و بیکاری اند ندیدم ، درود بر غیرتت مرد ، امیدوارم 8سال مقاومت 37سال ولایتمداری این مردم ، آنها را به آبادانی نزدیک کند ، من بختیاری و اهوازیم ، شنیدم که چه بود آبادان ، شنیدم که پیرمردان ایلم گریه میکنند بر آبادان امروز تحمل آمدن به آبادان را ندارند ، برادرم حق خوزستان حق آبادان این نیست برادرم خرمشهر را خونین رها کردنند پایتخت نشینان بی مروت ، برادرم حماسه ذوالفقاریه را فراموش کردنند ، امروز خون اگر بگریم کافی نیست ، امروز اگر شهید شویم در راه آبادانی خوزستان زیاد نیست ، امروز بعد از 100سال فروش نفت پس از صدها میلیارد فروش نفت و گاز و پتروشیمی و سود گمرکات و سود نیروگاهها و فولاد و نیشکر و ....مسجد سلیمان ویران شده است ، آبادان بی آب است ، خرمشهر خونین است ، برادرم مگر نه مولا علی ع فرمود از در فقر بیاید ایمان از پنجره می رود ، برادرم فقر و بیکاری عدم توانایی در ازدواج امروز جان 2نوجوان را گرفت ، 2مسلمان که بر اثر فقر مالی و جنسی و فرهنگی این خاک زر خیز نابود شد، خون 2 نوجوان مسلمان ریخته شده ، خدایا ظلم را پایانی نیست ؟ الهم شرح الصدری و.....خدایا خون هم بگریم کم است ، فقر تا کجا رسیده ، خدایا نگزار این خون جوانان از خودکشی و قتل بر مسببانشان رهایی یابند ، خدایا مسببان فقر این خاک زر خیز را لعنت کن ، خدایا مسببان بیکاری ، فقر جنسی و فرهنگی این خاک این استان ثروتمند را نابود کن، این 2نوجوان چه کردنند عامل اصلی مرگ این نوجوانان چه بود ، یک مرد نبود ، تمام دزدان ثروت این استان ، تمام مسئولین بی لایقت این استان تمام آنها که مسبب فقر و بیکاری و فقر جنسی و فرهنگی این استانن مسئو لند ، خدایا شهادت را در راه آبادانی استانم در راه آبادانی آبادانم در راه خرمی خرمشهر عطا بفرما ، الهی تحملم را بالاتر ببر خدایا صبری ده ، طاقت از کف نرود ، آه این مادران را از دامن قاتلان واقعی بگیر از مسببان فقر و بیکاری ،هم استانیهای عزیزم از عرب و بختیاری تا شوشتری و بهبهانی از شادگانی تاهمه خاکم بگیر ، خدایا سلاحی جز دعا ندارم ، الهی نامیدم نکنم الهی طاقت تابه کی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
0
2
خدا رو شکر مسئولی از جنس مردم دیدم ، خدا خیرت دهد ، امیدوارم آبادان گوهر گذشته ای خلیج همیشه فارس را دوباره رونقی دهید
کودک درون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
0
2
ملت بی تفاوت آسیب پذیر است .امام خمینی (ره) .واکنش کودک درون به متن ریاست جمهوری که پیامک زده است و گفته :مردم شریف ایران:
بیاییم با حقوق خود بیشتر آشنا شویم و قدرتمندانه آن را پاس بداریم.
حسن روحانی رییس جمهور. کودک درون به جناب ریاست جمهوری حسن روحانی چنین نوشت :چه حقی ،مگر حقی هم باقی مانده است؟ :۱.کارمندان پایگاه میراث چغازنبیل ،هفت تپه ،...،بالای پنج ماه حقوق نگرفته اند و همچنین بعضی ادرات دیگر هم با حقوق کم ۲.رودخانه کارون در اهواز و آبادان (اروند رود ) لجن زار و توالت شهری شد،چطور در خوزستان تعداد زیادی سد با بودجه های فوق میلیاردی بر رودخانه های کارون ،دز ،مارون ،...ساخته شد اما چرا تصیفه خانه های بزرگ شهری همانند شرق کشور (خراسان محبوب و خوزستان ثروتمند مظلوم )از شوشتر ،دزفول تا آخر آبادان نیست ؟آیا پاک شدن رودخانه ها نباید پروژه ملی باشد ؟ ۳.نیروهای وزارت اطلاعات مدافعان محیط زیست را که برای بهبود سلامتی ملت ایران ، بخاطر بی توجهی مسئولین ، معترض هستند :را بازداشت کرده و بعد از مدتی بر روی صندلی های رو به دیوار می نشانند و از پشت سر با آنها مصاحبه می گردد .این در حالی است که تلفن های آنها شنود می گردد ،به چه حقی شنود می شود ؟حق چیست؟حرام ترین نان چیست ؟نانی که از دستمزد سرکوب حق حاصل می گردد و خدا جای حق نشسته است و ناظر امور است! ۴.تالاب ها از مدت ها قبل مورد بی توجهی بود و هست که یکی از موانع گرد و غبار و ریز گردها می بود ۵.بعضی از مدیران هیئت های ورزشی با مدارک پایین ریاست می کنند این در حالی است که ما جوانانی با مدارک فوق لیسانس و با تجربه داریم ،حق وحقوق چیست ؟۶.وقتی شهردار ی ها بجای کاشت درخت ثمردار( درخت کنار ،نخل ،...)درخت بی ثمر فراوان کاشت می کنند ،چه حقی و حقوقی باقی مانده است ؟۷.مدیران راهیان نور با بودجه های میلیاردی ،تعدادی زیادی را از استانهای دیگر را در حد رایگان (در واقع رایگان ) به بازدید مناطق جنگی از جمله :خوزستان،کردستان،کرمانشاه ،ایلام ،این روش حفظ ارزش شهدا نیست ،باید با این بودجه های میلیا ردی آبادی را ساخت،روح شهدا با آباد شدن ،شاد می شود.با این بودجه ها حقوق عقب افتاده ادرات را بنام شهدا قرض دهید ،بدانید روح شهدا با سرمایه سوزی ملت راضی نیست! ۸.این درد ها از پایان جنگ ایران و عراق تا کنون همواره جاری است و کسی یاری گر ما نیست . ۹.نیروگاههای خورشیدی کجاست ؟۱۰.ماشین های برقی کجاست ؟۱۱.پلیس طبیعت کجاست ؟۱۲.آبادان ، خرمشهر،مسجدسلیمان که قبل از انقلاب شهرهای زیبایی بودند ،اکنون چه وضعیتی دارند ،راستی جنگ سال ۶۷ پایان یافت ،چند سال از جنگ گذشته است ؟آیا به زیبایی حرم مطهر حضرت معصومه در شهر قم می باشد ؟ آیا شهر قم ،اصفهان ،تهران، زیباتر ست یا شهر های خرمشهر ،آبادان ،مسجدسلیمان که با ثروت نفت(مسجدسلیمان ،آبادان ،...) و پالایشگاهش و غیره، شهرهای ،امثال:،مشهد، قم ،تهران ،اصفهان آباد شد؟ عدالت علی (ع) چیست ؟خدارا ناظر می گیرم .همچنین وجدان واقعی هر شخص را قاضی می گیرم.تشریف بیاورید به چشم مشاهده کنید که :اوج تبعیض و ظلم به چه شکل است؟ !!۱۳.خوزستان چند درصد درآمد کشور را تامین می کند ،گاهی مدیران نان خور دولتی می گویند :این توهم خوزستانی ها ست که درصد بالای ۶۰ درصد تامین کننده کل بودجه کشور است ،در صورتی که نماینده مجلس دوره قبل می گفت :چنین است ،آیا چنین نیست ؟اکنون تنها چیزی که مرا به آرامش می رساند :مرگ است تا شاید روحمان، شاهد بهبود شرایط، گردد.آگاهی و روحیه پرسش گری سبب آبادی است .در صورت تمایل و سهیم بودن در آباد شدن پخش گردد.در پناه خدا و قدرت درونتان باشید.معلم راهنما
کودک درون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
0
1
کودک درون گفت :ها ولک جنگ سال ۶۷ یا ۹۵ تموم شد ؟دمتون گرم هر کی درست گفت :به یاد اون مرداش که شهید شدن فاتحه بخونه چون اگر از خودت هم مردانگی واسه آبادی وطنت نشون بدی و بخوای جلوی استانداری اعتراض آرام کنی ،بر و بچ اطلاعات صدات می زنن که بیا کارت داریم ،اونوقت رو صندلی رو به دیوار ،کاغذ جلوت می زارن مثل داستان گالیه (می شناسیش ؟) بابا گالیله که درس فیزیک می داد که از اونم تعهد گرفتن :که دیگه قانون درست پیدا نکنه !ها ولک با ای صورتت ،صورتم دیگه با سیلی سرخه ،مو بروم ،بتمرگوم تا که صبح نشه !آبادان تو خواب ببینوم (اروند رود از لجن پاک شده )وای چه خوابی بشه !معلم راهنما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
0
1
بنام انسانیت بنام انسان بنام اخلاق بنام صداقت از تمام مئسولین خوزستان میخوام ، صداقت پیشه کنن و حق مردم این استان رو از پایتخت نشیان بگیرن ، آنهایی که جز بیکاری و فقر چیزی برای ما نمیخوان ، آنهایی که جز غارت آب و نفت و گاز چیزی برای ما به ارمغان نیاوردند ، بنام عشق به خاکم بنام عشق به خوزستان به عرب به بختیاری به دزفول و بهبهان به شوشتر و گتوند به شوش و هویز به این خاک که 8سال مقاومت ، ایثار 37سال ولایت مدارانه ایستاد بنام تمام انسانهای منصف و صادق
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
0
1
راجب به گیتها لطفا بگید کی مانع شده ، به مردم خوزستانی بگید کی مانع شده ، بدانیم کیست مسبب این همه عقب ماندگی در سالی که گذشت
بهنام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
0
0
با سلام ، مشکل فقط گیتها نیست ، مشکل واقعی اینه که تنها 3درصد از نفت رو به خوزستان قراره بدن ، چند نکته هست ،
1. اینکه 97درصد باقی مال چه استانهایی هست
2. این فقط مال نفت ، 100درصد سود گاز مال چه استانهایی هست
3. سود نیروگاهها مال کجاست ؟ عوارض سدهای خوزستان هم به شهرداری تهران واریز میشه
4. سود گمرکات خرمشهر آبادان مال کدوم استانهاست چرا به سود مروم محلی خرج نمیشه و مال پایتخت نشینها با حقوق نجومی و رفاه و .....
5. ظلم تا کجا ، تا کی ، آیا از آه این خوزستان ، آیا از داغ دل مادرانی که فرزندانشان خودکشی و به قتل میرسن در اثربیکاری و فقر مالی و جنسی و فرهنگی که مسبب اصلی آن فقر مالی و بیکاری است نمیترسین
6. واقعا فکر میکنید آخرت و خدایی نیست ، بدانید خدا آگاه ، شنوا و بیناست ، و روز پاداش شما تمام مسئولین بی خردی که استان را به قعر بدبختی و فقر کشانید هم نزد پروردگار مشخص است ، الهم مع الصابرین
الهم لعن کل الظالمین
:
:
:
آخرین اخبار