نيازمنديها
خوزستان
آخـریـــن اخبار خوزستان را در صـفحـــه خوزستان خــوزنیـــــوز دنبـال کنید.
کانـــون تبلیغـــاتــی مـــارال گــــرافیک
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ >>>طراحی ، مشاوره و مجــــری تبلیــــغات در استــان خوزسـتان<<< ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ تــلفـن:2210982-0611
کانون تبلیغاتی سبحان گرافیک
طراحی وب سایت ، مشاوره و مجــــری تبلیــــغات اینترنتی و غیر اینترنتی / تلفن:2922813
تاريخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۹
كدخبر: ۱۴۱۹۵
نسخه چاپي print
ارسال به دوستان send
سید صولت مرتضوی ساعتی پیش در حاشیه تجدید میثاق مسئولان وزارت کشور با آرمان‌های والای حضرت امام خمینی (ره) در گفت‌وگو کوتاهی با خبرنگاران از بررسی اعتراضات داوطلبان رد صلاحیت شده نامزدی انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد و اظهار داشت: اعتراضات داوطلبان نامزدی انتخابات مجلس که رد صلاحیت شده بودند، بررسی و 413 نفر آنها تائید شدند
رئیس ستاد انتخابات کشور از بررسی اعتراضات داوطلبان نامزدی انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: 413 داوطلب رد صلاحیت شده نامزدی انتخابات مجلس مورد تأیید قرار گرفتند.

به گزارش خوزنیوز به نقل از  فارس، سید صولت مرتضوی ساعتی پیش در حاشیه تجدید میثاق مسئولان وزارت کشور با آرمان‌های والای حضرت امام خمینی (ره) در گفت‌وگو کوتاهی با خبرنگاران از بررسی اعتراضات داوطلبان رد صلاحیت شده نامزدی انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد و اظهار داشت: اعتراضات داوطلبان نامزدی انتخابات مجلس که رد صلاحیت شده بودند، بررسی و 413 نفر آنها تائید شدند.

رئیس ستاد انتخابات کشور از پیشرفت منطقی و معقول فرایند انتخابات خبر داد و گفت: به لطف خدا زمینه مناسبی برای برگزاری انتخابات باشکوه و گسترده در کشور فراهم است.

وی همچنین با اشاره به آمادگی کامل فرمانداران و هیئت‌های اجرایی برای اجرای منویات مقام معظم رهبری، افزود: همه مسئولان تلاش دارند انتخاباتی سالم و پرشور را برگزار کنند.

رئیس ستاد انتخابات کشور ابراز امیدواری کرد با حضور حداکثری مردم و تلاش همه جانبه مسئولان انتخابات پرشوری برگزار و ضمن ثبت برگ زرین دیگری در تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی، پاسخ دندان شکنی به دشمنان ایران اسلامی داده شود.

این گزارش حاکی است، مسئولان وزارت کشور همزمان با سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با نثار تاج گل و قرائت فاتحه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره پیر جماران بار دیگر با آرمان‌های والای امام، شهدا و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

مسئولان وزارت کشور در ادامه با حضور بر سر مزار بانو خدیجه ثقفی از رشادت‌ها و فداکاری‌های این بانوی بزرگ انقلاب تجلیل کردند.
Bookmark and Share
ایمیل مستقیم: info@khouznews.ir
پیامک: 10000100001230
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربیننده ترین ها
پربحث ترین عناوین
تازه های سایت