مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی آبادان از شناسایی یک کارگاه غیر مجاز تولید ترشی در آبادان و لغو فعالیت این کارگاه خبر داد
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی آبادان از شناسایی یک کارگاه غیر مجاز تولید ترشی در آبادان و لغو فعالیت این کارگاه خبر داد.
سید جابر پورشعیب گفت: در این رابطه ۳۰ هزار لیتر ترشی تولیدی شده در این کارگاه توقیف شد.
وی افزود: کارگاه یاد شده در پی تلاش کارشناسان نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان شناسایی و از فعالیت آن جلوگیری شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی آباداناظهار کرد: در این کارگاه، کار تولید و توزیع ترشی در شرایط نامطلوب محیطی و به طور کامل غیر بهداشتی با مواد اولیه نامرغوب و غیرمجاز به صورت زیرزمینی تهیه می شد.
پورشعیب تصریح کرد: کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان و امور حقوقی این دانشکده همراه با نماینده صنعت و معدن، با اخذ مجوز از دادستان آبادان از محل مورد نظر بازرسی کردند و موفق به کشف ۳۰۰ بشکه ۱۰۰ لیتری ترشی کپک زده و توقیف آنها شدند.
وی از شهروندان آبادانی خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه، مراتب را از طریق تلفن رسیدگی به شکایت معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان به شماره ۱۴۹۰ اطلاع دهند.