تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵
کد خبر: ۱۴۵۶۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
ترکی:
هشدار نسبت به افزایش مراکز فست فودفروشی درکلانشهرهای کشور
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با هشدار نسبت به افزایش مراکز فست فودفروشی در کشور، گفت: مصرف فست فودها به شیوع بیماری های غیرواگیر دامن زده است
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با هشدار نسبت به افزایش مراکز فست فودفروشی در کشور، گفت: مصرف فست فودها به شیوع بیماری های غیرواگیر دامن زده است.

اکبر ترکی با هشدار نسبت به شیوع مصرف فست فود و همچنین افزایش مراکز فست فودفروشی درکلان شهرهای کشور، گفت: واقعیت آن است که امروزه کمتر خیابانی را در سطح کلانشهرها مشاهده می کنید که در آن اثری از مراکز فست و فودفروشی نباشد این در حالی است که تغذیه نامناسب و مصرف غذاهای بی کیفیت مانند سوسیس و کالباس به شیوع بیماری های غیرواگیری مانند بیماری های قلبی- عروقی و دیابت دامن زده است.

نماینده مردم فریدن، فریدون شهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همزمان با قرن 21 و با توسعه زندگی شهری مصرف فست و فود به تقلید از کشورهای غربی در میان مردم ما هم رواج پیدا کرد البته قیمت پایین و سهولت پخت هم مزید بر علت شده است.

در تهیه سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده می شود

 وی با یادآوری اینکه در تهیه سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده می‌‌شود، تصریح کرد: مواد نگهدارنده خود از عوامل بروز انواع سرطان‌ها در کشور است؛ متاسفانه امروزه نه تنها  بزرگسالان بلکه کودکان هم به سمت مصرف فست فودها و غذاهای چرب روی آورده اند و از سویی بانوان به دلیل آنکه فرصت و حوصله تهیه غذاهای سنتی و سالم را ندارند تهیه غذاهای آسان را در اولویت قرار می دهند.

فروش فست فود در مدارس، خطر چاقی دانش آموزان و ابتلای آنان را به بیماری های قلبی – عروقی و دیابت افزایش می دهد

 این نماینده مردم در مجلس دهم، با هشدار نسبت به اینکه فروش فست فود در مدارس، خطر چاقی دانش آموزان و ابتلای آنان را به بیماری های قلبی – عروقی و دیابت افزایش می دهد، تصریح کرد: متاسفانه در بیشتر مواقع در تهیه فست و فودها از مواد غیربهداشتی و بی کیفیت استفاده می شود؛ به دلیل آنکه سوسیس و کالباس در کوتاه ترین زمان تهیه می شود بنابراین نیترات آن به نیتریت تبدیل شده و خطر سرطان را برای مصرف کنندگان افزایش می دهد.  

ترکی درباره برگزاری کمپین نه به فست فود از سوی وزارت بهداشت، گفت: هر چند وزارت بهداشت در رابطه با منع مصرف فست و فودها اقدامات و برنامه هایی داشته است اما کافی نبوده و نیاز است با همکاری وزارت آموزش و پرورش محدودیت هایی را در رابطه با فروش فست فودها در کشور به ویژه در بوفه های مدارس و دانشگاه ها در دستور کار قرار دهد.

با فرهنگ سازی و افزایش سطح آگاهی مردم می توان خطر مصرف فست فودها به ویژه سویس و کالباس را اطلاع رسانی کرد

نماینده مردم فریدن، فریدون شهر و چادگان در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه باید با فرهنگ سازی و افزایش سطح آگاهی مردم خطر مصرف فست فودها به ویژه سوسیس و کالباس را اطلاع رسانی کرد، افزود: در گذشته عمده مواد غذایی کشور در روستاها تولید و تامین می شد اما متاسفانه در حال حاضر به سمت و سویی پیش رفتیم که حتی روستاییان لبنیات را هم از شهر خریداری می کنند.

نماینده مردم فریدن، فریدون شهر و چادگان در مجلس دهم، با بیان اینکه مواد غذایی باکیفیت و سالم باید جایگزین مواد غذایی بی کیفیت مانند فست فودها شود، تصریح کرد: متاسفانه مراکز فست فود فروشی در تهران افزایش یافته به گونه ای که از هر سه مغازه در پایتخت یکی فست فودفروشی است؛ عادات غذایی مردم باید اصلاح شده و مواد غذایی سالم و مغذی جایگزین فست فودها و مواد غذایی بی کیفیت شود.

افزایش مالیات مواد غذایی آسیب رسان به سلامت تاثیر چندانی در کاهش مصرف ندارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه افزایش مالیات مواد غذایی آسیب رسان به سلامت مانند سوسیس و کالباس تاثیر چندانی در کاهش مصرف ندارد، ادامه داد: واقعیت آن است که اگر هم به سمت و سوی افزایش مالیات مواد غذایی آسیب رسان به سلامت مانند سوسیس و کالباس روی بیاوریم فست فود فروشی ها فرآورده های غذایی را با قیمت بالا به مردم عرضه کرده و به نوعی اختلاف قیمت را جبران می کنند از این رو افزایش مالیات نقش چندانی در کاهش مصرف فست و فودها نداشته و باید به سمت فرهنگ سازی و افزایش آگاهی سطح مردم روی آورد.
:
:
:
آخرین اخبار