نيازمنديها
خوزستان
آخـریـــن اخبار خوزستان را در صـفحـــه خوزستان خــوزنیـــــوز دنبـال کنید.
کانـــون تبلیغـــاتــی مـــارال گــــرافیک
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ >>>طراحی ، مشاوره و مجــــری تبلیــــغات در استــان خوزسـتان<<< ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ تــلفـن:2210982-0611
کانون تبلیغاتی سبحان گرافیک
طراحی وب سایت ، مشاوره و مجــــری تبلیــــغات اینترنتی و غیر اینترنتی / تلفن:2922813
تاريخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۲
كدخبر: ۱۴۹۲۳
نسخه چاپي print
ارسال به دوستان send
نماینده حقوقی بانک صادرات ایران در جلسه دادگاه فساد مالی اخیر گفت: بانک صادرات در این پرونده بی‌گناه بوده و تنها بدنام شده است.

به گزارش مهر، در ادامه روند رسیدگی به پرونده فساد مالی بزرگ که صبح امروز در دادگاه انقلاب تشکیل شد، نماینده حقوقی بانک صادرات در گزارش شکایت خود از متهمان پرونده گفت: بانک صادرات ایران شعبه‌ای در مجاورت شرکت گروه ملی فولاد ایران که دولتی بوده است داشته که این شعبه در سال ۱۳۶۳ تاسیس شده و پس از اینکه این شرکت در تاریخ ۸ تیرماه ۸۸ توسط سازمان خصوصی سازی از طریق مزایده به شرکت امیر منصور آریا واگذار شد، شرکت آریا مدیر قبلی شرکت فولاد را دوباره استخدام کرده و با سندسازی اقدام به تهیه اسناد اعتباری کردند که تمامی این اسناد صوری بوده است.

وی خطاب به قاضی دادگاه گفت: بانک صادرات به علت مخدوش شدن وجهه خود در داخل و خارج از کشور، هتک حیثیت مدیران و کارکنان و در معرض خطر بودن ال سی‌ها از این متهمان شکایت دارد. همچنین بانک صادرات با توجه به اسناد پرونده اعلام می‌کند که هیچ مبلغی از بانک صادرات خارج نشده و تمامی این اوراق ساختگی بوده است.
Bookmark and Share
ایمیل مستقیم: info@khouznews.ir
پیامک: 10000100001230
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربیننده ترین ها
پربحث ترین عناوین
تازه های سایت