تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۱۵۱۲۸۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
حسن زاده:
جای احداث مگاپروژه‌ها در خوزستان است
جای احداث مگاپروژه‌ها در خوزستان است و حتما باید پروژه‌های حتی سنگین و بزرگ کشور در خوزستان اجرایی شوند
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: جای احداث مگاپروژه‌ها در خوزستان است و حتما باید پروژه‌های حتی سنگین و بزرگ کشور در خوزستان اجرایی شوند.

نورالله حسن زاده در نشست خبری به مناسبت روز صنایع کوچک که امروز، 21 مردادماه در اهواز برگزار شد، با بیان این‌که بیش از 95 درصد از واحدهای صنعتی در کشور صنایع کوچک هستند، اظهار کرد: به دلیل وضعیت عمومی که در استان خوزستان وجود دارد، صنایع بزرگ 10 درصد از واحدهای صنعتی استان را تشکیل می‌دهند اما بیش از 90 درصد از سرمایه‌گذاری‌ها در این صنایع انجام شده است.

وی افزود: صنایع بزرگ به ناچار باید در خوزستان اجرایی می‌شد و نمی‌توان بسیاری از این صنایع مانند پتروشیمی‌ها و نیشکر را در جایی دیگر ایجاد کرد. 50 درصد از سرمایه‌گذاری‌های انجام گرفته در صنایع بزرگ مربوط به پتروشیمی‌ها، 30 درصد در بخش نیشکر و فولاد و باقی مانده نیز در سایر واحدها انجام شده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با بیان این‌که جای احداث مگاپروژه‌ها در خوزستان است و حتما باید پروژه‌های حتی سنگین و بزرگ در خوزستان اجرایی شوند، تصریح کرد: در حال حاضر یکی از طرح‌های بزرگی که قرار است در استان اجرایی شود، شهرک تخصصی پتروشیمی است که در شرق استان و در محور بندر ماهشهر به سمت امیدیه قرار دارد.

حسن زاده ادامه داد: شرکت شهرک صنعتی پیگیر این طرح است و نامه‌های موردنیاز آن را نیز جهت بررسی ارسال کرد که این طرح در سازمان صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی به تصویب رسیده و اکنون در انتظار تصویب هیات دولت است.

وی گفت: این شهرک یک شهرک تخصصی در بحث پتروشیمی است که مساحتی در حدود 3هزار هکتار برای آن پیش بینی شده است تا صنایع تکمیلی پتروشیمی در این شهرک مستقر شوند. هدف از اجرای این طرح، حل مشکلاتی است که در بحث سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنایع پایین دست پتروشیمی وجود دارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهار کرد: در طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری در خوزستان قرار است حدود 8 تا 9 میلیون تن به ظرفیت محصولات تولیدی کشاورزی استان اضافه شود. افزودن این میزان تولیدات محصولات کشاورزی در استان قطعا اهمیت بحث صنایع تبدیلی و پایین دست را دو چندان می‌کند.

حسن زاده با بیان این‌که همچنین 5 کارخانه قند چغندری را در شمال استان مدنظر داریم، گفت: کشت چغندر خوزستان در فصل پاییز اتفاق می‌افتد و این مساله با توجه به کمبود منابع آب کشور، یکی از مزیت‌های اصلی اجرای طرح‌های کارخانه قند چغندری در خوزستان است.

وی بیان کرد: وقتی از صنایع کوچک حرف می‌زنیم قطعا جایگاه صنایع بزرگ و متوسط در استان را مدنظر داریم. با توجه به این‌که عسلویه دیگر ظرفیتی برای توسعه ندارد، خوزستان محلی برای توسعه صنایع است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان عنوان کرد: منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر به دنبال گسترش و توسعه خود است اما امکان ادامه کار در منطقه فعلی وجود ندارد. بنابراین در شهرکی که قرار است در بحث صنایع تکمیلی پتروشیمی در استان اجرایی شود، درصد خوبی از زمین‌های این طرح به صنایع اول اختصاص پیدا کند.

وی افزود: در خصوص بحث رونق تولید در خوزستان عنوان کرد: علی رغم برگزاری بیش از 300 جلسه در استان در خصوص حل مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی در خوزستان، رضایت مناسبی از عملکرد بانک‌های استان ندارم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: امسال با توجه به پیگیری‌های فراوان مجموعا تنها حدود 300میلیارد تومان به واحدهای تولیدی کمک شده ، این مساله در حالی است که سال گذشته بیش از 2هزار و 500میلیارد تومان طرح بزرگ و متوسط در خوزستان به بهره‌برداری رسیده است.

حسن زاده خاطرنشان کرد: هرچند نرخ تسهیلات 18درصد مشکلی را از صنعت استان حل نمی‌کند اما با توجه به مشکلات واحدهای صنعتی انتظار داریم تا بانک‌ها در این خصوص عملکرد بهتری از خود ارائه دهند و توجه بیشتری به حل مشکلات واحدهای تولیدی در خوزستان شود.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
-
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۱
0
0
بله خوزستان قطب انرژی هست
محمود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۱
0
0
فقط پروژه های صنعتی میسازن که تنها نتیجش برای خوزستانیا آلودگیه.
:
:
:
آخرین اخبار