تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۱
کد خبر: ۱۵۳۱۷۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
آغاز ساخت ایستگاه گردشگری روستای رگبه شادگان
ساخت ایستگاه گردشگری روستای رگبه بخش خنافره شهرستان شادگان با حضور معاون عمرانی استانداری خوزستان، فرماندار ، نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی دوشنبه آغاز شد
ساخت ایستگاه گردشگری روستای رگبه بخش خنافره شهرستان شادگان با حضور معاون عمرانی استانداری خوزستان، فرماندار ، نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی دوشنبه آغاز شد.

فرماندار شادگان حاشیه گلنگ زنی احداث ایستگاه گردشگری گفت: طرح ایستگاه گردشگری روستای رگبه شادگان با مساحت اسکله ۱۸هزار مترمربع و در 2 فاز اجرا می شود.

احمد جعفری نسب افزود : فاز اول شامل استراحتگاه و محل سوار شدن مسافران به قایق های گردشگری در تالاب بین المللی شادگان است.

وی به نصب 6 آلاچیق از 10 آلاچیق مورد نظر و نصب برج نوری ۱۲متری در این ایستگاه اشاره کرد و بیان داشت :700 میلیون ریال از سوی سازمان دهیاری ها برای احداث این محل اختصاص یافته است.

معاون عمرانی استاندار خوزستان در این مراسم گفت:خوشبختانه طرح خوبی بویژه در زمینه گردشگری در شادگان در حال اجرا است.

فرامند هاشمی زاده به بازدید از طرح فاضلاب و آسفالت خیابان ولایت شهر شادگان اشاره کرد و گفت : شبکه فاضلاب شهر شادگان در دست اجرا است.

وی افزود : با تمهیدات و برنامه ریزی های صورت گرفته کلیه مناطق شهری شادگان زیر پوشش شبکه جمع آوری فاضلاب خواهد شد.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت : یکی از ظرفیت مهم اشتغال در شهرستان در زمینه های گردشگری، دامداری و آبزی پروری وجود تالاب بین المللی شادگان است.

حجت الاسلام مجید ناصری نژاد ادامه داد:در صورتی که حق آبه تالاب بین المللی شادگان تامین شود همه طرح ها را می شود پوشش داد و ظرفیت جدید اشتغال برای منطقه ایجاد کرد.

وی اظهار داشت:روستاهای حاشیه تالاب شادگان از جمله صراخیه ،رگبه و حدبه بخش خنافره و همچنین روستای سلمانه بخش دارخوین اضافه بر بحث دامداری، ماهیگیری می توانند از ظرفیت گردشگری استفاده کنند.

تالاب بین ‌المللی شادگان در جنوب غربی ایران در جنوب شهر شادگان در استان خوزستان واقع شده بیش از‪ ۴۰۰‬هزار هکتار وسعت دارد و یکی از شگفتیهای تالاب شادگان، داشتن همزمان آب شور، شیرین و لب شور است، که این ویژگی تنوع زیستی بی نظیری رو موجب شده.

این تالاب متاسفانه هنوز در کشور و حتی استان خوزستان ناشناخته مانده است و می توان با معرفی آن و ایجاد مراکز گردشگری در آن از ظرفیت گردشگری در منطقه بهر برد.

سد سازی و رعایت نشدن نیاز آبی تالاب، تخلیه پساب‌ های آلوده‌ای چون مزارع نیشکر، عبور لوله‌های نفتی، فعالیت 30 واحد پتروشیمی و تخلیه زباله‌های شهری،حیات در این تالاب را در معرض خطر قرار داده است.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار