تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷
کد خبر: ۱۶۰۸۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
میانگین تولید سبزیجات غده‌ای و میوه‌ای اندیمشک به ۱۰۷ هزار تن می‌رسد
رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: امسال و در کشت پاییز و زمستان، میانگین تولید سبزیجات غده‌ای و میوه‌ای اندیمشک به ۱۰۷ هزار تن می‌رسد.

سید هدایت‌الله موسوی اظهار داشت: پیش بینی می شود امسال، بیش از 89 فرصت شغلی در بخش مشاغل خانگی کشاورزی شهرستان اندیمشک ایجاد شود. 

وی با اشاره به این که تاکنون 200 پرونده در حوزه مشاغل خانگی و صنایع تبدیلی روستایی مورد بررسی قرار گرفته است،گفت: هم چنین 150 درخواست دریافت تسهیلات مشاغل خانگی و صنایع تبدیلی کشاورزی در اندیمشک ارائه شده که در صورت تأمین منابع مالی و تصویب این طرح‌ها، ده میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی اندیمشک، اختصاص می‌یابد.

امسال میانگین تولید سبزیجات غده ای و میوه ای اندیمشک به 107 هزار تن می رسد

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به ظرفیت های تولید محصولات کشاورزی شهرستان اندیمشک،عنوان کرد: شهرستان اندیمشک یکی از عمده ترین تولید کنندگان انواع سبزی و صیفی  استان خوزستان است. 

وی با بیان این که امسال و در کشت پاییز و زمستان میانگین تولید سبزیجات غده ای و میوه ای اندیمشک به 107 هزار تن می رسد،گفت: امسال 3 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت این محصول ها اختصاص یافته است. 

موسوی با اشاره به این که سیب زمینی و پیاز عمده ترین محصول های تولید شده شهرستان اندیمشک در   زمینه انواع سبزیجات غده ای و میوه ای هستند،بیان کرد: پیش بینی می شود امسال، بیش از 31 هزار تن پیاز و 37 هزار تن سیب زمینی در شهرستان اندیمشک، تولید شود. 

سیب زمینی و پیاز عمده‌ترین تولیدات کشاورزی اندیمشک در حوزه تولید سبزیجات   غده‌ای و میوه‌ای

وی با بیان این که سیب زمینی و پیاز تولید شده در شهرستان اندیمشک در دو روش استمراری و معمولی کشت و روانه بازار مصرف می شوند، افزود: امسال بیش از 1400 هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت پیاز و بیش از 800 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت سیب زمینی، اختصاص یافته است. 

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به این که هم چنین در این مدت، بیش از 10 هزار تن گوجه در این شهرستان کشت و تولید شده است، ادامه داد: روش کشت گوجه در شهرستان اندیمشک زیر پلاستیکی بوده و امسال محصول گوجه در بیش از 400 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کشت شده است. 

وی با بیان این که هویچ یکی دیگر از عمده ترین تولیدات کشاورزی شهرستان اندیمشک در فصل کشت پاییز و زمستان بوده است، گفت: امسال 650 هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت این محصول کشاورزی اختصاص و پیش بینی می شود بیش از 23 هزار تن هویچ در این شهرستان، تولید شود. 

موسوی شلغم را دیگر محصول تولید شده در زمینه تولید سبزیجات غده‌ای ومیوه‌ای شهرستان اندیمشک دانست و عنوان کرد: امسال 65 هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت این محصول کشاورزی اختصاص و پیش بینی می‌شود ظرفیت تولید شلغم در اندیمشک به 2 هزار و 200 تن برسد.

سرمایه گذاران برای حضور در صنایع تبدیلی کشاورزی اندیمشک حمایت ویژه  می‌شوند

وی با اشاره به این که هم چنین امسال 40 هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت بادمجان اختصاص یافته است، افزود: روش کشت بادمجان در شهرستان اندیمشک زیر پلاستیکی بوده و پیش بینی می‌شود بیش از یک هزار و 800 تن بادمجان در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شود.

رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک با بیان این که هم چنین امسال پیش بینی می‌شود، بیش از یک هزار و 200 تن فلفل دلمه در شهرستان اندیمشک تولید و روانه بازار مصرف شود، بیان کرد: امسال 70 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت این محصول اختصاص یافته است.

وی با اشاره به این که هم چنین امسال پیش بینی می‌شود بیش از 225 تن سیر از محصولات تولید شده شهرستان اندیمشک روانه بازار مصرف شود، گفت: امسال 9 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت سیر اختصاص یافته است.

موسوی با بیان این که بسیاری از محصولات تولید شده شهرستان اندیمشک در حوزه سبزی و صیفی قابلیت ورود به چرخه تولیدات صنایع تبدیلی کشاورزی را دارند، ادامه داد: از سرمایه گذاران برای حضور در این حوزه دعوت و حمایت ویژه می‌شود.
مرجع / تسنیم
:
:
:
آخرین اخبار