تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۵
کد خبر: ۱۶۵۱۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سالانه 300 میلیون مترمکعب فاضلاب وارد منابع آبی خوزستان می‌شود
سالانه 300 میلیون مترمکعب فاضلاب وارد منابع آبی خوزستان می‌شودمدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: فقط ۳۸ درصد مردم خوزستان تحت پوشش شبکه جمع‌آوری فاضلاب است و ۳۰۰ میلیون مترمکعب فاضلاب در سال وارد منابع آبی خوزستان می‌شود. 

صادق حقیقی پور شامگاه،20 اردیبهشت ماه در اولین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خوزستان در سال 97 که با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه در محل استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: هزینه‌های بسیاری برای تأمین آب شهرهای خوزستان شده است و به دلیل فرسودگی شبکه آب شهرهای خوزستان، مردم تأثیر این پروژه‌ها را حس نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه به دلیل فرسودگی شبکه، هدر رفت آب در شهرهای خوزستان ۴۰ درصد است، بیان کرد: میانگین هدر رفت آب در کشور ۲۵ درصد است و برنامه داریم طی ۳ سال هدر رفت آب خوزستان را به میزان میانگین کشور برسانیم.

حقیقی پور با اشاره به اینکه تابستان سختی با توجه به کم‌آبی و خشکسالی در پیش داریم، اظهار کرد: ضرورت دارد هرچه سریع‌تر بودجه‌های مصوب تا قبل از تابستان به پروژه‌های آب و فاضلاب محقق شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: هزینه های زیادی برای تأمین آب تا ورودی شهرها صرف می شود ولی متأسفانه شبکه توزیع آب شهرها در خوزستان شرایط مطلوبی ندارد؛ هدررفت آب در شهرهای زیرمجموعه شرکت آب و فاضلاب خوزستان نزدیک به ۴۰ درصد است در حالی که متوسط کشوری آن ۲۵ درصد است.

وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس زیرساخت های بسیاری به خصوص در حوزه آب و فاضلاب استان خوزستان از بین رفت، افزود: شرکت آب و فاضلاب استان ۱۰ هزار کیلومتر شبکه توزیع و خطوط انتقال تحت پوشش دارد که بیش از ۶۰ درصد آنها عمری بالای ۶۰ سال دارند به همین دلیل میزان هدررفت آب در استان بالا است.

حقیقی پور گفت: تاکنون تنها ۸۳ میلیارد تومان اعتبار به شرکت آب و فاضلاب خوزستان اختصاص داده شده این در حالی که این شرکت ۳۰۰ میلیارد تومان دیون دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه در صورت اجرایی شدن پروژه های تعریف شده در استان، میزان هدررفت به ۲۵ درصد کاهش پیدا می کند، ادامه داد: پیشرفت فیزیکی پروژه ها در اصلاح شبکه حدود ۴۱ درصد است؛ با توجه به گرمای هوا و همچنین کمبود آب در صورت تأمین اعتبارات می توانیم به اهداف خود دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه فاضلاب یکی از مشکلات استان است، گفت: متأسفانه در خوزستان بدتر از وضعیت آب ، با وضعیت بد سامانه های جمع آوری و دفع فاضلاب مواجه هستیم به نحوی که تنها ۳۸ درصد مردم در ۱۷ شهر تحت پوشش این سیستم هستند که برای تکمیل این سیستم در ۱۷ شهر به بیش از ۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

حقیقی پور بیان کرد:۳۰۰ میلیون مترمکعب فاضلاب در سال وارد منابع آبی استان می شود که تقاضای تأمین اعتبارات لازم برای انجام پروژه های حوزه فاضلاب را داریم.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار