سرپرست فرمانداری شادگان با بیان اینکه آب در حال حاضر تقریبا قابل مزه مزه کردن است، گفت: تا دو روز گذشته EC آب در شادگان بالای 7300 میکروموس بر سانتیمتر بود اما خوشبختانه روز گذشته EC آب حدود 3000 میکروموس بر سانتیمتر کاهش پیدا کرد و اکنون وضعیت بهتری دارد.
سعید حاجیان با اشاره به
وضعیت شوری آب در شادگان اظهار کرد: تا دو روز گذشته EC آب در شادگان بالای
7300 میکروموس بر سانتیمتر بود اما خوشبختانه روز گذشته EC آب حدود 3000
میکروموس بر سانتیمتر کاهش پیدا کرد و اکنون وضعیت بهتری دارد.
وی
افزود: اوج شوری آب در شادگان را در دو روز گذشته شاهد بودیم اما با توزیع
آب به وسیله تانکرها و همچنین فعال سازی آب شیرین کنها در شهرستان، مانع
آن شدیم تا مردم با مشکلات جدی در بحث شوری آب مواجه شوند.
سرپرست
فرمانداری شادگان تصریح کرد: با صحبتهایی که با استانداری خوزستان انجام
گرفت، خوشبختانه سهم شهرستان از طرح آب غدیر افزایش پیدا کرد و این موضوع
باعث شد تا EC آب در شادگان کاهش پیدا کند و تا روز گذشته به حدود 4200
میکروموس بر سانتیمتر برسد که میتوان گفت آب با چنین EC تقریبا قابل مزه
مزه کردن است.
حاجیان عنوان کرد: پیشروی آب دریا و همچنین عدم
رهاسازی آب از پشت سد باعث شوری آب شده بود. با احداث بند خاکی مارد در
خرمشهر، شاهد عدم ورود آب دریا در رودخانه هستیم و این موضوع کمک میکند تا
آب در شادگان نیز وضعیت بهتری پیدا کند. همچنین با رها سازی آب از سد
گتوند و افزایش سهم آب شهرستان از طرح غدیر، کیفیت آب شادگان بهبود پیدا
کرده است.
وی ادامه داد: پیش از احداث این بند خاکی، شوری آب دریا
به ایستگاه آبرسانی شادگان در دارخوین رسیده بود و باعث شوری آب شادگان شده
بود اما خوشبختانه با احداث بند خاکی مارد اکنون شاهد بهبود وضعیت آب
هستیم.