تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۱۶۸۶۸۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
اجرای طرح گردشگری بحرکان در گرو تملک زمین است
فرماندار هندیجان با بیان اینکه تملک زمین پیش نیاز آغاز اجرای طرح گردشگری در بندر بحرکان است گفت: صدور پروانه بهره برداری معدن صدف در گذشته، عامل تاخیر اجرای طرح ساحل سازی و گردشگری در بندر بحرکان است.

کوروش مودت روز دوشنبه افزود: در سال های گذشته پروانه بهره برداری با عنوان معدن صدف در ساحل بحرکان توسط وزارت صنعت معدن و تجارت صادر شده که اجرای طرح گردشگری در بحرکان نیازمند لغو این پروانه یا جابجایی محل برداشت به نقطه ای دیگر است.

وی گفت:با توجه به حساسیت و پیگیری شهروندان هندیجان، تاکنون به مجری طرح معدن صدف
اجازه برداشت داده نشده و پیشنهاد انتقال معدن به کیلومتر پنج یا 6 این ساحل ارایه شده است.

فرماندار هندیجان افزود: در راستای توسعه صنعت گردشگری و اقتصادی این شهرستان پیگیری لازم در خصوص اجرای این طرح از سوی استاندار خوزستان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی انجام شده و در گام نخست مبلغ 6 میلیارد و 600 میلیون ریال به منظور ایجاد زیرساخت در این منطقه مصوب که مبلغ 2 میلیارد و 114 میلیون ریال آن تخصیص داده شده است.

مودت گفت:پروژه گردشگری بحرکان از طرح های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است و انجام مطالعات و اجرای این طرح بر عهده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان است و این سازمان نیز تملک زمین در بحرکان را پیش نیاز اجرای این طرح دانسته است.

وی بیان کرد: لغو پروانه یا جابجایی محل برداشت نیازمند طرح این موضوع در شورای معدن خوزستان است که امیدواریم هر چه سریعتر با حل این مشکل گام نخست اجرای طرح گردشگری در ساحل بحرکان برداشته شود.

رییس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری هندیجان نیز بیان کرد:پیمانکار اجرای این طرح با انجام مناقصه مشخص شده و هم اکنون در مرحله عقد قرارداد است. 

اکرم ندیمی پور گفت: اجرای این طرح شامل زیرسازی، ایجاد جاده دسترسی، برق رسانی، ایجاد نمازخانه، فروشگاه و ... است که به محض تخصیص زمین و اعتبار گام به گام براساس طرح اجرایی انجام خواهد شد.

بندر صیادی بحرکان از مناطق مهم گردشگری و صید ماهی و میگوی مرغوب منطقه خلیج فارس به شمار می‌رود که در حوزه صیادی هندیجان واقع است.

اسکله صیادی بحرکان یکی از بزرگترین اسکله های صیادی کشور است که در 12 کیلومتری شهر هندیجان قرار گرفته است.

هندیجان با 158 لنج و 400 فروند قایق صیادی مجاز 37 درصد صید ماهی و میگوی خوزستان را به خود اختصاص داده است.

این شهرستان یکی از بنادر مهم تجاری و صیادی خوزستان است که در جنوب این استان قرار گرفته و با 2 بندر بحرکان و سجافی داری 95 کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس است.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار