دکتر نایب فدایی اظهار کرد: در ۹
ماهه امسال بیش از 9300 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و
اماکن عمومی انجام شده است که در پی این اقدامات 1277 کیلوگرم موادغذایی
فاسد کشف و معدوم سازی شده است. همچنین 13 واحد متخلف پلمب شدند.
وی افزود: بازرسان معاونت بهداشت در این مدت 2212 نوبت با تجهیزات
پرتابل، انواع مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مخصوصا مراکز سیار را در ایام
محرم، اربعین و دیگر ایام از نظر شوریسنجی، سنجش پراکسیداز روغن و سنجش
دما بازرسی کردهاند و 211 مورد نمونهبرداری مواد غذایی برای آزمایشهای
بیشتر انجام داده چ اند تا سلامت شهروندان با خوردن این مواد غذایی به خطر
نیفتد.
فدایی تصریح کرد: 50 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل نداشتن
برخی استانداردها به مراجع قضایی معرفی شدهاند و 50 تماس شهروندانی که با
سامانه 190 برای مطرح کردن شکایات انجام شده تا حصول نتیجه پیگیری شده است.
وی گفت: با نهایت تلاش در راستای تامین سلامت شهروندان میکوشیم و
امیدواریم مردم نیز نسبت به مواردی که مشاهده میکنند حساسیت داشته باشند و
از طریق سامانه تلفنی 190 که به صورت 24 ساعته شکایات مردم را دریافت
میکند این موارد را گزارش کنند.