تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۵
کد خبر: ۱۷۹۱۸۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
در اجرای مسئولیت‌های اجتماعی انسجام و برنامه ریزی وجود ندارد

استاندار خوزستان با اشاره به نحوه اجرای مسئولیت های اجتماعی گفت: سالانه در خوزستان در زمینه‌های مختلف چند صد میلیارد تومان جهت اجرای مسئولیت های اجتماعی هزینه می‌شود اما این اقدامات به صورت منفک هستند و هر مجموعه برای خودش کار می کند. باید شرکت ها را وادار کنیم تا سهم خودشان را مشخص کنند.

  غلامرضا شریعتی در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خوزستان که امشب (۲۸ بهمن ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، در خصوص مواجهه با معضلات و پدیده‌های اجتماعی اظهار کرد: در این زمینه باید به تقویت مسایل پژوهشی و مطالعاتی توجه شود. همچنین علاوه بر علت سنجی در حوزه های نرم افزاری، باید عمق بخشیدن به این موارد و به نوعی اتخاذ تصمیمات پخته جزو دستورکارها قرار بگیرد.

وی با تاکید بر لزوم در دستور کار قرار دادان سیاست گذاری مناسب در این زمینه افزود: باید زمینه های روحی و عاطفی که موجب معضلات اجتماعی و یا وقوع جرم می‌شود، مد نظر قرار بگیرند. همچنین آمار باید به روز باشد و به افکارسنجی ارج داده شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه کاهش آسیب های اجتماعی تنها با افزایش امکانات انجام نمی‌شود، گفت: در این خصوص افزایش مهارت، ارج دادن به خلاقیت و شناخت نیازهای روحی و فرهنگی جامعه از جایگاه مهمی برخوردار است که باید در مجموعه برنامه ریزی ها لحاظ شود تا در تصمیم گیری ها مد نظر قرار بگیرند.

شریعتی گفت: شرایط اقتصادی کشور ناشی از تحریم های سنگین بلوک غربی، موجب می‌شود اجرای برنامه های اجتماعی سخت‌تر شود که این موضوع کار اعضای شورای اجتماعی کشور و خوزستان را سخت‌تر می‌کند.

وی بیان کرد: توسعه بدون شاخص های عدالت اقتصادی، اجتماعی و توزیع مناسب منابع محقق نمی شود بنابراین سعی کردیم پروژه های اجتماعی را با رویکرد توزیع بهتر منابع اقتصادی مثل شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل، احداث مرکز ماده ۱۶، پردیس مشارکت های اجتماعی در اهواز و اعطای بورسیه تحصیلی انجام دهیم تا در این زمینه موفق شویم.

وی هدف اصلی برگزاری سمینار مسئولیت‌های اجتماعی را محرومیت زدایی دانست و گفت: ایجاد وحدت رویه، تدوین سیاست مناسب و جلوگیری از هدررفت منابع برخی از دیگر اهداف برگزاری این سمینار است. قطعا توسعه پایدار در خوزستان منوط به مشارکت و استفاده همه ظرفیت ها است.

شریعتی با بیان اینکه جهت انجام مسئولیت‌های اجتماعی هزینه‌های زیادی شده است، عنوان کرد: به دلیل اینکه در اجرای این برنامه ها از انسجام و برنامه ریزی وجود ندارد، فیدبک مناسبی در کل کشور و خوزستان لمس نمی شود. زمانی که برنامه ای در راستای مسئولیت اجتماعی انجام می‌دهیم، مشخص نکرده ایم که این مسئولیت برای رسیدن از چه پروسه به چه پروسه‌ای است.

وی عنوان کرد: صنایع بزرگی از جمله شرکت نفت در خوزستان فعالیت می کنند و در طول سالها در زمینه های زیادی اقدام کرده اند اما اقدامات انجام شده تاثیرگذاری مناسبی نسبت به سرمایه گذاری و اختصاص هزینه‌ای که انجام شده نداشته اند. اگر این اقدامات از انسجام بیشتری برخوردار بود، اثرگذاری بهتری داشت و موجب بالا رفتن تولید ثروت می شد.

استاندار خوزستان گفت: مسئولیت اجتماعی نباید به ابزاری برای قدرت چانه زنی یا مانور یک مدیر یا وسیله ای برای ساکت کردن معترضان به مدیران تبدیل شود که اگر این چنین باشد، اثرگذاری کم می شود یا اثرگذاری نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی نباید ابزاری جهت اجرای سلایق مدیر باشد، گفت: اگر اجرای این برنامه ها از انسجام برخوردار نباشد، هدررفت منابع ایجاد می شود. همچنین اگر در مسئولیت اجتماعی سیاست‌گذاری وجود نداشته نباشد، منابع هدر می روند.

استاندار خوزستان عنوان کرد: سالانه در خوزستان در زمینه‌های مختلف چند صد میلیارد تومان جهت اجرای مسئولیت های اجتماعی هزینه می‌شود اما این اقدامات به صورت منفک هستند و هر مجموعه برای خودش کار می کند. امیدواریم با برگزاری سمینار مسئولیت های اجتماعی، انسجام و تمرکز سیاست گذاری در این زمینه بیشتر شود و شرکت ها را وادار کنیم سهم خودشان را مشخص کنند اما انجام پروژه ها و مناطق را استانداری مشخص می کند تا جهت طرح آمایش سرزمین گام برداشته باشیم.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار