تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۳
کد خبر: ۱۸۰۳۵۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون آموزش و پرورش خوزستان:
سواد خوانداری و نوشتاری زبان‌های بومی به دغدغه جهانی تبدیل شده است
معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: سواد خوانداری و نوشتاری زبان‌های بومی کشورها به یک دغدغه در سراسر جهان تبدیل شده است.
  جمشید کمایی امروز (۲۶ اسفندماه) در آیین نخستین جشنواره نوجوان و جوان فردوسی در سالن طلائیه ناحیه ۴ اهواز، اظهار کرد: آموزش صحیح زبان معیار کشور، یکی از وظایف ذاتی نظام تعلیم و تربیت است.

وی با بیان اینکه وظایف آموزش و پرورش در حوزه بسط و گسترش فرهنگ زبان در سه محور انتقال، پالایش و غنابخشی خلاصه می‌شود، توضیح داد: محور انتقال شامل فعالیت‌های آموزش و پرورش در ارتباط با انتقال رسمی مفاهیم فرهنگی زبانی به نسل‌های بعد خواهد بود. همچنین محور پالایش در ارتباط با به‌گزینی و ویرایش‌های زبانی تعریف می‌شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در ادامه گفت: غنابخشی مهم‌ترین محور فعالیت‌های آموزش و پرورش در حوزه زبان و فرهنگ است. این محور در قالب افزایش گنجینه لغات زبان رسمی کشور خلاصه می‌شود.

کمایی با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ادبی نوجوان و جوان فردوسی در اهواز، تصریح کرد: در این جشنواره ادبی  ۵۰۰ دانش‌آموز استعدادهای درخشان از استان‌های خوزستان، اصفهان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، فارس و کهگیلویه و بویراحمد با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد: در نهایت از ۵۰۰ اثر راه یافته به دبیرخانه این جشنواره، ۱۲ اثر به عنوان آثار برگزیده و سه اثر نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در ادامه با بیان اینکه این جشنواره ادبی در قالب چهار محور برگزار شد، خاطرنشان‌کرد: نثر شاعرانه و دل نوشته ادبی، داستان کوتاه و داستانک، مقاله ادبی و شعر، محورهای اصلی این جشنواره بودند.

کمایی همچنین با اشاره به موضوعات چهار گانه این جشنواره ادبی، اضافه کرد: پاسداشت هویت ایرانی اسلامی، فرهنگ ایثار، شهادت و پایداری، عشق به وطن و امید به آینده، فردوسی پژوهی و شاهنامه پژوهی از جمله موضوعات این جشنواره است.

وی گفت: برگزاری جشنواره این‌چنینی نقش مهمی در بسترسازی برای اهمیت بخشی به مقوله زبان و زبان آموزی در کشور دارد.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار