حسین برزگر در نشست خبری که شنبه شب (۲۸ اردیبهشت ماه)
در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: قطعا پایش فشار خون به هر نتیجه ای برسد، جهت تامین داروی
مورد نیاز آمادگی لازم وجود دارد و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
وی
افزود: همچنین داروخانه ها به عنوان پایگاه های همکار در سنجش فشار خون در این طرح
فعال خواهند بود.
معاون
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: علل و عوامل فشار خون بسیار زیاد
هستند اما آنچه به حوزه غذا و دارو مربوط میشود بحث مصرف نمک است که عامل بسیار مهمی
در بروز فشار خون بالا است.
برزگر
بیان کرد: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی مصرف نمک هر فرد باید روزانه ۵ گرم باشد
در حالی که در ایران روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ گرم نمک مصرف می کنیم.
وی
ادامه داد: عمده مصرف نمک ما در مصرف نان است. در ایران سالانه ۱۶۰ کیلوگرم نان مصرف
می کنیم در حالی که در آمار جهانی مصرف نان ۲۵ کیلوگرم است یعنی ۶ برابر آمار
جهانی نان مصرف می کنیم.
برزگر
با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف تصریح کرد: با مصرف غذاهای فراوری شده مانند کنسروها،
ترشیها و غذاهایی که الگوی مصرف ما را به هم زده، آسیب زیادی می بینیم.
معاون
غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز همچنین با تاکید بر لزوم توجه به نشانگرهای
غذایی در خرید اقلام مورد نیاز گفت: نشانگر سبز به معنی مقدار کم، نارنجی به معنی مقدار
متوسط و قرمز به معنی مقدار زیاد از یک ماده است که باید افراد در هنگام خرید به این
نشانگرها دقت کنند تا از بروز بیماریها جلوگیری کنند.