هاجر رحیم خانی میانگین برداشت محصول چغندر در هر هکتار را حدود ۷۰ تن
بیان کرد و افزود: برداشت چغندر از زمینهای کشاورزی شوشتر از نیمه دوم
فروردین شروع و تا خرداد ادامه داشت.
وی افزود: متوسط عیار (درصد شیرینی) محصول برداشت شده چغندرقند این منطقه بین ۱۷ تا ۱۸ درصد است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی شوشتر ادامه داد: سطح زیر کشت چغندر در این
شهرستان ۴۷۹ هکتار بوده که حدود ۹۰ هکتار آن در سیلاب فروردین خسارت دید.
وی گفت: کارخانههای قند اصفهان و شهرکرد پس از عقد قرارداد با کشاورزان چغندرکار این شهرستان برخی خدمات از جمله ادوات کاشت و بذر به کشاورزان ارائه دادند.
پارسال حدود ۳۸۴ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به چغندر قند اختصاص داشت که حدود ۲۸ هزار تن محصول از این مزارع برداشت شد.
شوشتر با تولید سالانه ۵۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان خوزستان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
در شهرستان شوشتر بیش از ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد.