تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۲
کد خبر: ۱۸۳۶۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
۱۱بیمارستان خوزستان مجوز پذیرش بیماران خارجی دارند
 مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ۱۱ بیمارستان در خوزستان گواهینامه پذیرش بیماران خارجی دریافت کرده اند که این شاخص در کشور متمایز است و باید از این فرصت برای کسب درآمد و ثروت در استان استفاده کرد.

مهران حق پرست دوشنبه در نشست توسعه توریسم درمانی در محل معاونت امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: با وجود مشکلات و کمبودها تلاش کردیم و سطح کیفی ۱۱ بیمارستان در استان را برای کسب گواهینامه پذیرش بیمار در سطح بین المللی، ارتقا دادیم.

وی گفت: نام این بیمارستان‌ها در تمام سفارت‌ها خانه‌های ایران در کشورهای مختلف موجود است و آمادگی پذیرش بیماران از سایر کشورها را دارند.

حق پرست ادامه داد: تنها ۱۰ درصد از بندهای تفاهم نامه بین کشور عراق و استان خوزستان در بحث توریسم درمانی عملیاتی شده است و به دلیل اینکه در سال‌های اخیر به بحث توریسم درمانی و ایجاد شرایط جذب بیمار کمتر توجه شده، ارتقای بیمارستان‌ها در استان برای تحقق این هدف مدنظر قرار گرفت.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه طرح توریسم درمانی از سال ۹۰ در استان کلید خورده است بیان کرد: در این چندسال گذشته از اجرای این طرح، برنامه‌های منظم و مشخصی برای جذب و فراهم کردن زمینه پذیرش این بیماران در استان فراهم نشده است.

وی گفت: هزینه درمان در بیمارستان‌های ایران برای مسافران خارجی بسیار ارزان‌تر از کشورهای دیگر است و باید از این فرصت برای توسعه توریسم درمانی استفاده کرد.

حق پرست با اشاره به تعداد زیاد بیماران از کشورهای دیگر به ویژه عراق اظهار داشت: از نظر تعداد و آمار مراجعه این بیماران به بیمارستان‌های استان مشکل نداریم بلکه در زمینه نوع برخورد و استقبال و تکریم این بیماران نیاز به کار داریم تا مانع رویگردانی آنها به استان‌ها ومناطق دیگر شویم.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: به عنوان مثال بیمارستان مهر در اهواز از ابتدای امسال تا کنون یک هزار بیمار خارجی را پذیرفته است و این نشان می‌دهد اگر برنامه ریزی و امکانات مناسب در استان داشته باشیم امکان پذیرش و درمان بیماران خارجی بیشتری در استان وجود دارد.

وی گفت: براساس آمار موجود سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مرزهای شلمچه و چذابه به استان تردد دارند، باید از این حجم تردد و شناسایی و راهنمایی مسافرانی که برای استفاده از بخش بهداشت و درمان استفاده می‌کنند، در جهت تولید ثروت در استان استفاده کرد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: همچنین می‌توان با برنامه ریزی مناسب و راه اندازی کلینیک در کشور همسایه استان (عراق) و نمایشگاه در حوزه سلامت دراین کشور، از این راه ثروت و درآمد حاصل کرد.

** پذیرش ۶ هزار بیمار از کشور عراق در خوزستان برای درمان

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خوزستان در ادامه این نشست بیان کرد: بر اساس آمار پارسال ۶ هزار بیمار از کشور عراق به بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های استان برای درمان مراجعه کردند که می‌توان با فراهم کردن زمینه جذب هر چه بیشتر بیماران خارجی برای استان از این راه کسب در آمد نمود.

رضا قیصی پور ادامه داد: در بخش توریسم درمانی هدف و سرمایه گذاری ما، کشور عراق است که بتوانیم بیماران بیشتری را در استان پذیرش کنیم، در سال ۹۰ یک تفاهم نامه با ۲۰۰ بند در خصوص توریسم درمانی با کشور عراق منعقد کردیم اما متأسفانه تا کنون متولی مشخصی برای این موضوع در استان در نظر گرفته نشده است.

وی گفت: لازم است که مدیران بیمارستان‌های استان با اهمیت این موضوع آشنا شوند و برای جذب بیشتر بیماران خارجی در بیمارستان‌های خود شرایط را مهیا کنند، متأسفانه تا کنون کار مطالعاتی در این خصوص در استان انجام نگرفته است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار