مصطفی
کنارکوهی افزود: همه کشتارگاه های
سنتی ، نیمه صنعتی و صنعتی دام در شهرهای خوزستان از ساعت ۷.۳۰ تا ۱۳ برای
ارائه خدمات به مردم باز هستند.
وی با بیان اینکه ۱۱۴ اکیپ ثابت و
سیار شامل دامپزشک، بازرس بهداشتی و ناظرین شرعی در شهرهای استان و
میدانهای عرصه دام در مراحل قبل و بعد از ذبح دام حضور دارند به مردم توصیه
کرد از سالم بودن دام اطمینان حاصل کنند و دام خود را در کشتارگاه قربانی
کنند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان همچنین به مردم توصیه کرد گوشت قربانی
را ۲۴ساعت پس از ذبح و احشاء آن را ۴۸ساعت نگهداری در یخچال مصرف کنند.
کنارکوهی از شهروندان خواست دام قربانی را در منازل ذبح نکنند تا عوارض منفی گریبانگیر مصرف کنندگان گوشت نشود.
فردا دوشنبه ۲۱مرداد برابر با دهم ذی الحجه عید قربان است و بسیاری از مردم مومن خوزستان به بر اساس سنت حسنه اسلامی گوسفند ذبح می کنند و گوشت آن را به فقرا ، مستمندان و خویشاوندان هدیه می کنند.