دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار
کرد: کارشناسان دامپزشکی در قالب 88 اکیپ ثابت و 60 اکیپ سیار، در روزهای
تاسوعا و عاشورا کنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه گوشت در سطح خوزستان و
شهرستانهای تابعه را بر عهده دارند.
وی افزود: این فعالیتها توسط 36 دامپزشک، 93 بازرس بهداشتی و 29 ناظر شرعی انجام میشود.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: این طرح در راستای عرضه گوشت بهداشتی و
حفظ سلامت شهروندان اجرا میشود و کارشناسان این ادارهکل علاوه بر نظارت
بهداشتی، آگاهی و اطلاعات لازم درخصوص نحوه کشتار، مشخصات دام سالم و
بیماریهای دامی قابل انتقال به انسان را در اختیار مردم و هیاتهای
عزاداری قرار میدهند.
کنارکوهی توصیه کرد: شهروندان برای حفظ بهداشت محیط و سلامت
مصرفکنندگان و همچنین پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام،
از کشتار دام در معابر عمومی خودداری کنند.