تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۱
کد خبر: ۱۸۹۴۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
پنجاهمین حلقه چاه نفت با دکلهای ساخت داخل حفاری شد
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از حفر پنجاهمین حلقه چاه نفت با به کارگیری دستگاه های حفاری ساخت داخل در سال تولید ملی خبر داد.

به گزارش مهر، حیدر بهمنی با اشاره به اینکه این شرکت از سال 1383 موفق شد نخستین دستگاه حفاری ساخت داخل را در مدار عملیات قرار دهد، اظهار کرد: دستگاه حفاری 83 فتح که به صورت تمام برقی و در ردیف دستگاه های حفاری سنگین خشکی قرار دارد، اولین چاه را با موفقیت کامل در تیرماه سال 1384 حفاری و تکمیل کرد.  
وی افزود: متعاقب این توفیق، در چند سال اخیر به تدریج دستگاه های حفاری 86، 87، 35 و 36 فتح با نظارت متخصصان و کارشناسان این شرکت و با همکاری مجموعه های بزرگ صنعتی و سازندگان توانمند ایرانی ساخته و در میدانهای نفت و گاز نقاط مختلف کشور عملیاتی شدند.  
 
بهمنی گفت: براساس گزارشهای ثبت شده تاکنون دستگاه حفاری 83 فتح 18 حلقه چاه، دستگاه های 86 و 87 فتح هر یک 15 حلقه چاه و دستگاه های 35 و 36 فتح هر کدام یک حلقه چاه بدون کوچکترین حادثه ای حفاری کرده اند و هم اکنون دستگاه 86 فتح درحال حفاری پنج حلقه چاه با فاصله نزدیک به هم در میدان نفتی اهواز است.  

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، صنعت حفاری در ایران به طور کامل در انحصار چند کشور اروپایی و آمریکا بود، اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی و تاسیس این شرکت به فرمان امام خمینی (ره) در اول دی ماه سال 1358، روند بومی سازی این صنعت در کشور پرشتاب استمرار و هر روز شاهد بالندگی آن هستیم.  

وی ادامه داد: در حالیکه در زمان تاسیس شرکت ملی حفاری ایران تنها شش دستگاه حفاری داشتیم هم اینک ناوگان حفاری این شرکت بیش از 70 دستگاه حفاری در اختیار دارد که 5 دستگاه آن ساخت داخل است.  

بهمنی ساخت افزون بر 17 هزار قلم از قطعات مختلف و تجهیزات حیاتی کاربردی در عملیات حفاری و خدمات تخصصی آن را از افتخارات شرکت ملی حفاری ایران دانست و افزود: تلاش براین است تا در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی با کمک و همکاری سازندگان داخلی، این رقم از سقف 20 هزار قطعه فراتر رود.
 
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه ساخت دستگاه های حفاری خشکی و دریایی در جهان با توجه به تنوع تجهیزات آن به طور معمول حاصل مشارکت چندین شرکت است، گفت: تلاش ما براین است تا با همیاری و همکاری سازندگان و مجموعه های بزرگ صنعتی کشور تولید دستگاه های حفاری به طور کامل ایرانی باشد و کشور ما در ردیف کشورهای سازنده دستگاه های حفاری در جهان قرار بگیرد.  

وی اضافه کرد: هم اکنون تعدادی دستگاه حفاری خشکی و دریایی در کشور در دست ساخت است که علاوه بر تامین نیازهای داخلی، زمینه اشتغال و سرمایه گذاری داخلی را نیز فراهم کرده است.
:
:
:
آخرین اخبار