تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۰
کد خبر: ۱۹۰۴۳۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تمام اراضی کشاورزی خسارت دیده در سیلاب احیا شد / سال آینده یکی از سال های طلایی کشت و صنعت حکیم فارابی خواهد بود
تمام اراضی کشاورزی خسارت دیده در سیلاب احیا شد / پیش بینی می شود بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تن شکر تولید شود / در سال ۱۴۰۰ به وضعیت ثابت و رکورد تولید ۷۰۰ هزار تن شکر خواهیم رسید / استاندار خوزستان پیگیری های زیادی برای پرداخت خسارت سیل به شرکت توسعه نیشکر انجام داده است

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، تمام اراضی کشاورزی خسارت دیده در سیلاب، احیا شد.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، تمام اراضی کشاورزی خسارت دیده در سیلاب، احیا شد.
دکتر عبدعلی ناصری در حاشیه بازدید از کشت و صنعت حکیم فارابی، گفت: نیشکر علاوه بر بحران خشکسالی در سال گذشته، در اوایل امسال دچار سیل نیز شد که در مجموع به ۴۰ هزار هکتار از اراضی این شرکت آسیب وارد شد که خوشبختانه با تلاش جهادگونه و شبانه روزی مجموعه نیشکر، موفق شدیم پس از بازسازی اراضی در رکوردی تاریخی امسال در فصل کشت بیش از ۲۲ هزار و ۶۰۰ هکتار نیشکر را کشت کنیم.

وی ادامه داد: اراضی کشاورزی که در سیلاب فروردین ماه امسال آسیب دیدند با برنامه ریزی های صورت گرفته در کشت جدید و همچنین کشت های غیرنیشکری احیا شدند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی افزود: پنج هزار و ۳۰۰ هکتار کشت گندم، دو هزار و ۵۰۰ هکتار کشت کلزا و ۱۰۰ هکتار کشت چغندر انجام شده است و با تلاش های شبانه روزی تلاشگران مجموعه نیشکر، همه زمین های خسارت دیده احیا شدند.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با اشاره به برداشت نیشکر، گفت: برداشت نیشکر از سطح ۴۸ هزار هکتار از اراضی کشت و صنعت های هفتگانه آغاز شده است

وی اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳.۵ تا ۴ میلیون تن نیشکر از این مزارع برداشت شود که از این میزان برداشت، بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تن شکر تولید خواهد شد.

ناصری تصریح کرد: در صورتی که شرایط اقلیمی طبیعی باشد، حداکثر تا فروردین ماه سال آینده برداشت نیشکر به طول می‌انجامد

دکتر ناصری ادامه داد: برداشت نیشکر امسال کیفیت مطلوبی دارد و با توجه به اقدامات صورت گرفته در اورهال کارخانه های تولید شکر، میزان استحصال نسبت به سال گذشته بیشتر است.

وی در ادامه افزود: در کنار شکر سفید، شکر قهوه ای و شکر دارویی تولید و به بازار عرضه می شود. همچنین تولید ۶۰ هزار متر مکعب ام دی اف، ۳۳ میلیون لیتر الکل، ۱۰ هزار تن خمیرمایه و حدود ۴۰ هزار تن خوراک دام جزو تولیدات امسال صنایع جانبی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با اقدامات صورت گرفته، به وضعیت پایداری در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی رسیده ایم و سال آینده وضعیت بهتری خواهیم داشت و در سال ۱۴۰۰ به وضعیت ثابت و رکورد تولید ۷۰۰ هزار تن شکر خواهیم رسید.

دکتر ناصری با اشاره به پیگیری خسارت سیلاب به شرکت توسعه نیشکر، گفت: مجموعه نهادها و سازمان های استان خوزستان همگی پشتیبان شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی هستند چرا که این شرکت توانسته است تولید و اشتغال پایداری را ایجاد نماید.

وی با تقدیر از تلاش های استاندار خوزستان در پیگیری خسارات سیلاب ادامه داد: استاندار خوزستان همواره پشتیبان و حامی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است و در رابطه با پرداخت خسارات سیلاب به توسعه نیشکر و صنایع جانبی پیشقدم بوده و تلاش های زیادی را انجام داده است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی افزود: همکاری و هم افزایی همه ارگان ها از جمله استانداری، جهاد کشاورزی، سازمان آب و برق، سپاه و … موجب شد تا شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بتواند پس از سیلاب فروردین ماه امسال بار دیگر احیا شود و پس از بازسازی اراضی در رکوردی تاریخی امسال در فصل کشت بیش از ۲۲ هزار و ۶۰۰ هکتار نیشکر کشت شود.

مدیرعامل کشت و صنعت حکیم فارابی:
 سال آینده یکی از سال های طلایی کشت و صنعت حکیم فارابی خواهد بود اگر برنامه ریزی و تلاش بی وقفه همه همکاران نبود این شرکت تا سال ها به وضعیت عادی نمی رسید / سال آینده یکی از سال های طلایی کشت و صنعت حکیم فارابی خواهد بود / پیش بینی تولید ۴۰ هزار تن شکر / کشت و صنعت حکیم فارابی شکر دارویی ۶۳ شرکت داروساز فعال کشور را تامین می کند

مدیرعامل کشت و صنعت حکیم فارابی اظهار داشت: در خشکسالی تابستان ۹۷ و سیلاب فروردین ماه ۹۸ ، خسارت زیادی به مزارع نیشکر کشت و صنعت فارابی وارد شد و شرایطی را پشت سر گذاشتیم که اگر برنامه ریزی و تلاش بی وقفه همه همکاران نبود، این شرکت تا سال ها به وضعیت عادی نمی رسید.

مدیرعامل کشت و صنعت حکیم فارابی اظهار داشت: در خشکسالی تابستان ۹۷ و سیلاب فروردین ماه ۹۸ ، خسارت زیادی به مزارع نیشکر کشت و صنعت فارابی وارد شد و شرایطی را پشت سر گذاشتیم که اگر برنامه ریزی و تلاش بی وقفه همه همکاران نبود، این شرکت تا سال ها به وضعیت عادی نمی رسید.

تورج بهادری در حاشیه بازدید مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از کشت و صنعت حکیم فارابی، گفت: با همت و حماسه همه تلاشگران عرصه صنعت، کشاورزی، سال زراعی آینده در رسیدن به تناژهای بالا در برداشت نیشکر و تولید شکر، یکی از سال های طلایی کشت و صنعت حکیم فارابی خواهد بود.

وی ادامه داد: خسارت های زیادی به مزارع نیشکر فارابی وارد شد اما با توجه به کشت نیشکر در سطح ۳۵۳۰ هکتار از مزارع نیشکر، پیش بینی می شود در دو سال آینده به شرایط نرمال برسیم و تولید شکر را در جهت خودکفایی کشور به این محصول استراتژیک، افزایش دهیم.

مدیرعامل کشت و صنعت حکیم فارابی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برداشت نیشکر، گفت: پیش بینی می شود با برداشت حدود ۳۸۰ هزار تن نیشکر از سطح مزارع نیشکر این شرکت حدود ۴۰ هزار تن شکر تولید شود.

وی اظهار داشت: از جمله اهداف مهم ما در این برداشت ، تلاش در راستای ارتقاء میزان استحصال شکر از نیشکر با کنترل و پایش میزان نی ورودی به کارخانه است که با هماهنگی لازم در حوزه های کشاورزی و صنعت ، این مهم تحقق خواهد یافت.

مدیرعامل کشت و صنعت حکیم فارابی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تولید شکر دارویی گفت: با توجه به اینکه این محصول در ایران فقط توسط شرکت فارابی تولید می گردد مایه افتخار است که توانسته ایم تأمین کننده این ماده اولیه جهت ۶۳ شرکت داروساز فعال کشور باشیم و این مهم با همت و تلاش همه کارکنان شرکت حکیم فارابی بدست آمده است.

بهادری در ادامه با اشاره به گام های این شرکت در کشت های غیرنیشکری، گفت: در کنار تولید شکر، کشت های غیرنیشکری در این شرکت از جمله دانه های روغنی در راستای اهداف و برنامه ریزی جهاد کشاورزی خوزستان انجام شده است.

وی افزود: بالغ بر ۵۰۰ هکتار از مزارع آیشی کشت و صنعت حکیم فارابی به کشت کلزا اختصاص یافته و بالغ بر ۶۰۰ هکتار نیز برای کشت گندم در نظر گرفته شده است. همچنین کشت آزمایشی چغندرقند نیز در تناوب زراعی نیشکر انجام می شود.

مدیرعامل کشت و صنعت حکیم فارابی بیان داشت: برای نخستین بار در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، بخشی از زمین های آیشی کشت و صنعت حکیم فارابی زیر کشت کنجد رفت.

وی یادآور شد: زراعت کنجد یکی از محصولات زراعی با نیاز آبی کم است و زمان کاشت تا برداشت محصول کنجد بین نود تاصد روز است .
گفتنی است، شرکت کشت و صنعت نیشکرحکیم فارابی از جمله واحدهای هفتگانه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی است که در ۳۰ کیلومتری جنوب اهواز واقع شده است.

این شرکت با بهره گیری از توانمندی متخصصان و کارشناسان بومی در جهت افزایش تولید شکر حرکت می کند. در این شرکت بیش از ۲ هزار نفر به صورت مستقیم مشغول بکار می باشند که حاصل آن رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه است.

معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی:

پیش بینی برداشت ۳۸۶ هزار تن نیشکر در سال زراعی جاری

خسارت به چهار هزار هکتار از مزارع نیشکر فارابی در سیلاب فروردین / پیش بینی برداشت ۳۸۶ هزار تن نیشکر در سال زراعی جاری /افزایش ده درصدی برداشت سبز مزارع.

معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی اظهار داشت: برداشت محصول نیشکر در سال زراعی جاری از سوم آبان ماه شروع شد و تا اسفند ماه ادامه خواهد داشت.

معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی اظهار داشت: برداشت محصول نیشکر در سال زراعی جاری از سوم آبان ماه شروع شد و تا اسفند ماه ادامه خواهد داشت.

احمد ابراهیمیان در حاشیه بازدید مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از کشت و صنعت حکیم فارابی، گفت: سطح قابل برداشت امسال پنج هزار و ۸۱۲ هکتار است که پیش بینی می شود از این میزان، ۳۸۶ هزار تن نیشکر برداشت شود.

وی با بیان اینکه واریته های مختلف نیشکر در مزارع این شرکت استتفاده می شود، گفت: با توجه به زمان بندی های انجام شده و نیاز کارخانه به نی، از سه واریته زودرس، میانرس و دیررس در مزارع استفاده شده است تا دوره برداشت که در حدود ۴ ماه به طول می انجامد، پوشش داده شود.

معاون کشاورزی شرکت کشت و صنعت نیشکر حکیم فارابی در ادامه افزود: در سال زراعی گذشته به دلیل خشکسالی در تابستان و بارندگی های متناوب در پاییز و زمستان، خسارت زیادی به مزارع نیشکر وارد شد. همچنین سیلاب فروردین ماه نیز به مزارع نیشکر خسارت وارد کرد.

احمد ابراهیمیان ادامه داد: به بیش از چهار هزار هکتار از مزارع نیشکر فارابی در سیلاب فروردین ماه امسال آسیب جدی وارد شد که با تلاش همه مجموعه، بازسازی و کشت مجدد اراضی انجام شد و در یک بازه زمانی ۶۰ روزه توانستیم ۳ هزار و ۵۳۰ هکتار کشت نیشکر انجام دهیم که یک رکورد بی نظیر است.

وی در ادامه با اشاره به برداشت سبز نیشکر ، گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در برداشت نیشکر ،تلاش میشود سالانه ۱۰ درصد به سطح برداشت سبز اضافه شود.


:
:
:
آخرین اخبار