وی افزود: افزایش مصرف برنج، ماکارونی، مواد پروتئینی، بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات و دورریز نان از عوامل کاهش سرانه مصرف ماهیانه آرد محسوب میشوند.
امیری زاده ادامه داد: طبق آمار، 3 هزار و 320 واحد خبازی دارای مجوز در استان خوزستان فعالیت میکنند که از این تعداد 2557 واحد خبازی دولتی، 221 واحد خبازی آزاد پز و 542 واحد خبازی فانتزی پز هستند.
مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان عنوان کرد: خوزستان بهعنوان کانون گندم کشور نان 19 میلیون نفر را تأمین میکند و انبار غله کشور محسوب میشود.
وی تصریح کرد: گندم خوزستان از لحاظ نوع و کیفیت درجهیک بوده و به بیش از 20 استان کشور صادر میشود.
امیری زاده گفت: بیش از 10 استان کشور گندم خوزستان را بهمنظور اختلاط با گندم استان خود خریداری میکنند تا کیفیت گندم افزایش یابد.