تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۷
کد خبر: ۱۹۰۵۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سالانه ۱۲ هزار تُن ماهی در شوشتر تولید می‌شود
 ریییس اداره شیلات شهرستان شوشتر گفت: سالانه ۱۲ هزار تُن ماهی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

جهانبخش مهدی پور بیان کرد: ماهی تولید شده در شهرستان شوشتر بیشتر از نوع کپور ماهیان چینی و بومی است که بخش عمده آن به کشور عراق صادر می‌شود.

وی افزود: ۱۸۵ مزرعه پرورش ماهی با مساحتی حدود سه هزار و ۳۰۰ هکتار در این شهرستان فعال است.
رییس اداره شیلات شهرستان شوشتر ادامه داد: در این مزارع ماهی بیش از ۹۶۰ نفر به صورت مستقیم مشغول کار هستند.
وی ادامه داد: شهرستان شوشتر پس از شهرستان کارون رتبه دوم تولید ماهی را در خوزستان به خود اختصاص داده است.
وی گفت: در زمینه صنایع تبدیلی نیز ۲ واحد کارخانه تولید کنسرو و یک واحد پودر ماهی در این شهرستان وجود دارد که برای ۳۷۰ نفر شغل مستقیم ایجاد کرده‌اند.

در سیل فروردین امسال حدود ۱۲۰ هکتار از حوضچه‌های پرورش ماهی این شهرستان از بین رفت که این خسارت ها بیشتر در چم کنار ، بهبید ، شلیلی ، نورعلی و شعیبیه گزارش شد.
شهرستان شوشتر دارای سه بخش مرکزی، میان آب و شعیبیه است که مرکز آن در ۸۹ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار