تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۱۹۰۷۴۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
آرد اهواز سبب پایین بودن کیفیت نان در این کلانشهر است
رئیس اتحادیه نانوایان اهواز گفت: کیفیت نان به کیفیت مواد اولیه آن مانند آرد باز می‌گردد که تغییری در کیفیت آن حاصل نشده است.
 مردم هرجا کم فروشی در نانوایی ها را مشاهده کردند با اتحادیه تماس بگیرند تا به سرعت برخورد شود.

امیردهقان، رئیس اتحادیه نانوایان اهواز بعد از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، درباره انتقادات شهروندان از کیفیت پایین نان و قیمت بالای آن در این کلانشهر اظهار کرد: این دو مسئله، دو موضوع متفاوت هستند و به هم مرتبط نیستند.

وی افزود: دلیل بالا رفتن قیمت هر قرص نان افزایش هزینه‌‌های مصرفی مانند آب، گاز، و برق است و این افزایش قیمت طبیعی و حق نانوا است اما کیفیت نان به کیفیت مواد اولیه آن مانند آرد باز می‌گردد که تغییری در کیفیت آن حاصل نشده است.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان اهواز عنوان کرد: با این وجود نیمی از نانوایان اهوازی اقدام به تعویض دستگاه‌ها و تنورهای خود برای افزایش کیفیت نان کرده‌اند.

وی درباره برخی از تخلفات نانوایی‌ها در افزایش قیمت و یا کم فروشی نیز گفت: شهروندان هروقت کم فروشی و یا تخلفات نانوایی‌ها را دیدند با شماره تلفن 35510197-061 تماس بگیرند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به این تخلفات رسیدگی شود.

مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار