در حاشیه همایش روز روابط عمومی که پنج شنبه گذشته در استانداری برگزار شد، حسین نوری مدیر روابط عمومی صدا و سیما را دیدم. او تأکید کرد : روز شنبه مدیر صدا و سیمای مرکز خوزستان کنفرانسی با مطبوعات دارد. حتما بیایی!
علیرغم احترامی که برای آقای نوری قائلم به او گفتم : رابطه مطبوعات خوزستان و صدا و سیما یک سویه و به عبارتی اتوبان یک طرفه است! صدا و سیما انتظار دارد که از حداقل امکانات مطبوعات بهره برداری کند اما دریغ از یک توجه.
سال هاست که قرار بوده میزگردی در مورد مشکلات مطبوعات استان گذاشته شود اما هنوز که هنوز است خبری از آن نشده و امیدی هم به آن نیست. به گونه ای است که جامعه مطبوعاتی قید این رسانه ملی و محلی را زده است و کاری به کارش ندارند. در حالیکه این تعامل می توانست سازنده باشد. البته بگذریم از اینکه منبع بسیاری از گزارشات حال حاضر صدا و سیمای مرکز خوزستان از درونمایه مطبوعات استان نشأت می گیرد و به رویشان هم نمی آورند!