تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۲۸۳۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تصاویر/ پخت نان محلی در لالی
نان تنوری محلی با نام قدیمی (تیری) توسط زنان بختیاری وعشایر و روستا نشینان شهرستان لالی از توابع استان خوزستان روزانه حدود 500قرص نان پخت می شود.













مرجع / ایرنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
0
0
با سلام و تشكر و خدا قوت خدمت شما خيلي جالبه و اينكه بنده دوست دارم اين كارو ياد بگيرملطفا راهنمائيم كنيد با تشكر
:
:
:
آخرین اخبار