يك متخصص تغذيه گفت: اسيد چرب اوريك، بخش اصلي و غالب را در روغن زيتون دارا است؛ کارکرد اين اسيد چرب در كاهش روندهاي التهابي در بدن مفيد است.
رضا اماني اظهار كرد: در سالهاي اخير به نقش سودمند اسيدهاي چرب امگا مانند اوريك در كاهش خطر بيماريهاي مزمن از قبيل بيماريهاي قلبي و عروقي و ديابت توجه شده است.
وي ادامه داد: هنگامي كه در رژیم غذایی، اسيد چرب اوريك جايگزين اسيدهاي چرب اشباع شود، شاخص بيماريهاي قلبي و عروقي به صورت معنيداري كاهش مييابد.
اين متخصص تغذيه درباره كاربرد روغن زيتون در برنامههاي غذايي روزانه توضيح داد: در صورتي كه فرايندهاي تصفيه سازي روي روغن زیتون به طور كامل انجام شده و به صورت شفاف و بدون رنگ و بو تهيه شده باشد، قابل استفاده براي سرخ كردن است و در غير اين صورت انواع روغن زيتون كه تيرهرنگ بوده و داراي عطر و بو ميباشند، تنها براي مصارف سالاد توصيه ميشوند و براي سرخ كردن مناسب نيستند.
اماني توصيه كرد: بايد توجه داشت كه همواره لازم است تمامي روغنها را در محيط خنك و به دور از تابش آفتاب و غيره نگهداري شوند.