نيازمنديها
خوزستان
آخـریـــن اخبار خوزستان را در صـفحـــه خوزستان خــوزنیـــــوز دنبـال کنید.
کانـــون تبلیغـــاتــی مـــارال گــــرافیک
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ >>>طراحی ، مشاوره و مجــــری تبلیــــغات در استــان خوزسـتان<<< ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ تــلفـن:2210982-0611
کانون تبلیغاتی سبحان گرافیک
طراحی وب سایت ، مشاوره و مجــــری تبلیــــغات اینترنتی و غیر اینترنتی / تلفن:2922813
تاريخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۱
كدخبر: ۶۱۷
نسخه چاپي print
ارسال به دوستان send

غلامرضا فروغی نیا: هر از چندی در اخبار علمی به گوشمان می خورد مثلا در یک صد سال دیگر ،در فلان روز قرار است یک شهاب سنگی که صدها سال نوری با ما فاصله دارد به زمین برسد.اگر رسید باید چنین کنیم و چنان کنیم.خوشحال می شویم علم بشر پیشرفت کرده که پیش بینی ها حالا به این مرزهای اطمینان بخش  صعود کرده است.

در این فکر و خیال صبح امروز از خواب بلند شدم.هوای اهوازرا نارنجی می بینم.گرد و غبار همه جا را گرفته .بوی خاک تا مغز استخوانهایم نفوذ می کند.دوری توی خانه می زنم تا سوراخ سنبه ای باز نمانده باشد.بسرعت لباس می پوشم . خودم را به سر کار می رسانم. سوت و کور است.اکثر افراد نیامده اند.می گویند هوا که خراب است ،اهواز تعطیل شده!....حالا فکر می کنم نکند شهاب سنگی که قرار است صدسال دیگر بیاید ،همان روز بگویند :تعطیل!

Bookmark and Share
ایمیل مستقیم: info@khouznews.ir
پیامک: 10000100001230
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه های سایت