تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۷۲۵۸۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
چای و سماور در هواپیمای ایرانی / عکس
زمانی در کابین طبقه دوم هواپیماهای بوئینگ 747، فضایی را برای سرو غذاهای سنتی فراهم کرده بودند تا قبل از اینکه مسافر به ایران برسد، کمی با طعم غذاها و فرهنگ کشوری که برای سفر انتخاب کرده‌ است، آشنا شود.

در کابین طبقه دوم غذاهای مانند آبگوشت یا چای دم شده در سماورهای ذغالی را برای مهمانان خارجی سرو می‌کردند. پرواز‌های ایرانی نیز محبوبیت خاصی بین گردشگران خارجی داشتند و ایران هم مقصد خوبی برای آنها بود.

شجاع‌الدین ملاحسینی رییس ارشد طرح و برنامه کترینگ هواپیمایی «ایران ایر»  با تأیید این‌که زمانی در هواپیماها آبگوشت سرو می‌شد گفت: سال 1357 تا 1359 بوئینگ 747 کابینی در طبقه دوم هواپیما داشت که حدود 30 نفر گنجایش داشت و آن قسمت را به شکل سنتی درآورده بودند تا امکان سرو غذاهای سنتی ایرانی مانند آبگوشت برای مهمانان خارجی ایجاد شود، اما در حال حاضر این هواپیماها تقریبا از رده خارج شده‌اند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار