تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷
کد خبر: ۷۳۷۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
برداشت زغفران از اراضي كشاورزي ايذه
مدير جهاد كشاورزي ايذه گفت: برداشت زعفران از سطح 10 هزار مترمربع از اراضي منطقه دهدز این شهرستان آغاز شده است.

ايرج الماسي عنوان‌كرد: ‌پيش‌بيني مي‌شود از اين سطح 800 گرم تا يك كيلوگرم زعفران برداشت شود.

وي افزود: ‌كشت زعفران در اراضي ايذه از سال 91 آغاز شد. هر سال دوره كشت اين محصول از مهرماه آغاز و برداشت آن در آبان‌ماه انجام مي‌شود.

مدير جهاد كشاورزي ايذه تصريح‌كرد: پياز زعفران پس از كشت قابليت ماندگاري تا 7 سال را دارد؛ يعني از اين پياز مي‌توان چند سال بهره‌برداري كرد. ‌معمولا در سال اول كشت زعفران، محصول كمي برداشت می‌شود اما در سال‌هاي بعد عملكرد توليد افزایش می‌یابد.

الماسي خاطرنشان‌كرد: ‌از قابليت‌هاي مهم توليد زعفران، نياز بهآبکم است. از طرفي شرايط اقليمي اراضي ايذه براي توليد اين محصول مساعد است و به همين منظور امكان توسعه آن وجود دارد.

وي اظهاركرد: ‌زعفران توليدي شهرستان ايذه از كيفيت بالايي بر خوردار است؛ به گونه‌اي كه با زعفران‌هاي تجاري قابليت رقابت دارد.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار