رئیس اداره دامپزشکی شادگان از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه قصابان این شهرستان خبر داد.
رضا حفیظی صبح امروز در کارگاه آموزشی ویژه قصابان این شهرستان اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از وظایف دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت بوده و لزوم رعایت نکات بهداشتی بسیار مهم است، در همین راستا با هماهنگی رئیس اتحادیه صنف قصابان شهرستان و با حضور همه قصابان شهرستان کلاس آموزشی در محل اتحادیه این صنف برگزار شد.
وی افزود: با توجه به ارتقای سطح بهداشتی فرآوردههای خام دامی و به لحاظ آشنایی هرچه بیشتر صنف قصابان با آخرین دستورالعملهای دامپزشکی این جلسه آموزشی تشکیل شد.
رئیس اداره دامپزشکی شادگان با اشاره به موضوع این کارگاه آموزشی اضافه کرد: این اقدام پیرامون بهمنظور اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی، عوامل تهدید کننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تامین سلامت گوشت مطالبی مطرح شد.
حفیظی تصریح کرد: یکی از راههای بسیار مهم در ارتباط با جلوگیری از بیماریهای مشترک، فرهنگسازی و اطلاعرسانی به شهروندان در زمینه چگونگی تهیه فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت مرغ و تخم مرغ، آموزش به عرضه کنندگان این فرآوردهها است.