تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۵
کد خبر: ۷۶۰۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره دامپزشکی شادگان خبر داد:
برگزاری کارگاه آموزشی ویژه قصابان شادگان
رئیس اداره دامپزشکی شادگان از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه قصابان این شهرستان خبر داد.

رضا حفیظی صبح امروز در کارگاه آموزشی ویژه قصابان این شهرستان اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از وظایف دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از قبیل گوشت بوده و لزوم رعایت نکات بهداشتی بسیار مهم است، در همین راستا با هماهنگی رئیس اتحادیه صنف قصابان شهرستان و با حضور همه قصابان شهرستان کلاس آموزشی در محل اتحادیه این صنف برگزار شد.

وی افزود: با توجه به ارتقای سطح  بهداشتی فرآورده‌های خام دامی و به لحاظ آشنایی هرچه بیشتر صنف قصابان با آخرین دستورالعمل‌های دامپزشکی این جلسه آموزشی تشکیل شد.

رئیس اداره دامپزشکی شادگان با اشاره به موضوع این کارگاه آموزشی اضافه کرد: این اقدام پیرامون به‌منظور اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی، عوامل تهدید کننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تامین سلامت گوشت مطالبی مطرح شد.

حفیظی تصریح کرد: یکی از راه‌های بسیار مهم در ارتباط با جلوگیری از بیماری‌های مشترک، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی به شهروندان در زمینه چگونگی تهیه فرآورده‌های خام دامی از قبیل گوشت مرغ و تخم مرغ، آموزش به عرضه کنندگان این فرآورده‌ها است.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار