تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۰
کد خبر: ۷۶۶۲۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تولید عسل در دزفول 24 درصد افزایش یافت
مدیر جهاد کشاورزی دزفول از افزایش 24 درصدی تولید عسل در این شهرستان خبر داد.

احمد زارعی ، عسل تولیدی در این شهرستان طی امسال را 196 تن عنوان کرد و افزود: این مقدار عسل از 24 هزار و 511 کلنی زنبور توسط 184زنبور دار تولید شده است.

وی میزان تولید عسل در دزفول در مدت زمان مشابه پارسال را 149 تن اعلام کرد و گفت: نسبت به سال گذشته تولید عسل در شهرستان دزفول افزایش چشمگیری داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: عسل تولید شده در دزفول بیشتر از نوع اکالیپتوس ،شبدر و کنار می باشد.

عسل طبیعی برای تقویت سطح ایمنی بدن مفید بوده و دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد باکتریال برای حفاظت از سیستم گوارش می باشد.

شهرستان دزفول با وجود 90 هزار هکتار زمین قابل کشت از ظرفیت بالایی در تولید انواع محصولات کشاورزی و نیز تولیدات دامی همچنین عسل طبیعی برخوردار می باشد.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار