مدیر جهاد کشاورزی دزفول از افزایش 24 درصدی تولید عسل در این شهرستان خبر داد.
احمد زارعی ، عسل تولیدی در این شهرستان طی امسال را 196 تن عنوان کرد و افزود: این مقدار عسل از 24 هزار و 511 کلنی زنبور توسط 184زنبور دار تولید شده است.
وی میزان تولید عسل در دزفول در مدت زمان مشابه پارسال را 149 تن اعلام کرد و گفت: نسبت به سال گذشته تولید عسل در شهرستان دزفول افزایش چشمگیری داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: عسل تولید شده در دزفول بیشتر از نوع اکالیپتوس ،شبدر و کنار می باشد.
عسل طبیعی برای تقویت سطح ایمنی بدن مفید بوده و دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد باکتریال برای حفاظت از سیستم گوارش می باشد.
شهرستان دزفول با وجود 90 هزار هکتار زمین قابل کشت از ظرفیت بالایی در تولید انواع محصولات کشاورزی و نیز تولیدات دامی همچنین عسل طبیعی برخوردار می باشد.