تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۵
کد خبر: ۸۸۴۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان:
لزوم رعايت استانداردها در تهیه غذاهاي سالم
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان بر لزوم رعايت استانداردها در تهیه غذاهاي سالم در مزارع استان تاکید کرد.

شکرالله سلمان​زاده اظهار كرد: هرچند امكان ايجاد ميادين ميوه و تره​بار در هر محله​اي وجود ندارد ولی بهتر است به منظور دسترسی آسان شهروندان به مواد غذایی سالم و تازه، در سطح شهر جايگاه‌های واحدي ایجاد شود و مهم اين است كه این جايگاه‌ها در هر منطقه شهر كه باشند، استانداردها در آنها رعايت شود.

وي عنوان كرد: براي این که غذاي سالم در اختيار خانواده​ها قرار گیرد، مراحل مختلفي طی می‌شود كه اولين مرحله، توليد است. در این مرحله، ابتدا بايد مزارع کشاورزی که تامین کننده مواد اولیه غذا هستند، با آب سالم آبياري شوند.

سرپرست معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي جندی شاپور اهواز گفت: پس از مرحله توليد، نوبت توزيع مواد غذایی فرا می‌رسد که در این مرحله باید مواد غذايي در دماي استاندارد و شرایط مطلوب نگهداري شوند تا سالم به دست مصرف‌كنندگان برسد.

سلمان‌زاده اظهار کرد: آخرين مرحله تامین مواد غذایی، خريد است. باید توجه داشت که يك غذاي سالم لزوما غذاي گران‌قيمت نيست. مصرف​كنندگان بايد مواد غذايي مرغوب تهيه كرده و آن را به صورت سالم پخته و مصرف كنند.
:
:
:
آخرین اخبار