تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷
کد خبر: ۹۳۴۱۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
بهره برداری از 2 طرح بهداشتی درمانی در اهواز
در قالب طرح تحول نظام سلامت، یک واحد دندانپزشكي در مركز بهداشتي درماني شماره 4 سپیدار و یک پایگاه بهداشتی در جاده کوت عبدالله افتتاح شد
خوزنیوز: در قالب طرح تحول نظام سلامت، یک واحد دندانپزشكي در مركز بهداشتي درماني شماره 4 سپیدار اهواز و همچنین یک پایگاه بهداشتی در جاده کوت عبدالله افتتاح شد.

به گزارش خوزنیوز؛ رییس دانشگاه جندی شاپور اهواز در تداوم بازدیدهای میدانی خود و در حاشیه بازدید از یک کارخانه یخ و افتتاح دو طرح بهداشتی درمانی که روز سه شنبه 9 تيرماه انجام شد، اظهار داشت: واحد دندانپزشكي مركز بهداشتي درماني شماره 4 شهري در راستاي اجراي تحول نظام سلامت و ارائه خدمات مطلوب به مردم راه​اندازي شده است. در فاز نخست با خريد يك يونيت دندانپزشكي و تجهيز اين واحد، 50 ميليون تومان اعتبار تخصيص داده شد و در فاز دوم نيز كه كارهاي مقدماتي آن انجام شده بنا است براي خريد دو يونيت ديگر اقدام شود.

اسماعیل ایدنی افزود: كليه جمعيت روستايي مي​توانند از خدمات اين مركز شامل جرم​گيري، ترميم، پر كردن دندان و اقدامات پيشگيري همچون فلورايد تراپي، استفاده كنند. گروه​هاي هدف براي بهره​مندي از اين خدمات كودكان زير 6 سال، افراد 6 تا 14 سال، مادران باردار تا يك سال بعد از زايمان و سالمندان هستند.

وی ادامه داد: در منطقه شهري در شرق اهواز، دو مركز دندانپزشكي در مركز بهداشت درماني شماره 1 واقع در خيابان 17 شهريور و مركز بهداشت درماني شماره 2 واقع در آسيا‌باد آماده خدمات​رساني در حوزه دندانپزشكي به شهروندان است.

ايدني با اشاره به افتتاح پايگاه مراقبت سلامت اسلام آباد واقع در جاده كوت​عبدالله نیز گفت: اين پايگاه در حاشيه شهر قرار داشته و ارائه خدمات به مردم روستايي و حاشيه شهر را بر عهده دارد. پايگاه مراقبت اسلام آباد که توسط يكي از نیکوکاران خوزستانی ایجاد شده، جمعیتي حدود 10 تا 12 هزار نفر را تحت پوشش قرار مي​دهد.

ریيس دانشگاه علوم پزشكي جندي​شاپور اهواز اظهار داشت: حاشيه شهرها از جمله مراكز تجمع جمعيت پرخطر شهر به شمار مي​رود و وزارت بهداشت در طرح تحول نظام سلامت راه​اندازي پايگاه​هاي سلامت را در حاشيه شهرها برنامه​ريزي و اجرايي مي​كند.

وي تصریح کرد: 700 تا 800 هزار حاشيه​نشين در خوزستان وجود دارد كه عمده اين افراد از روستاها به حاشيه شهرها مهاجرت كرده‌اند. عليرغم اين‌كه نظام ارائه خدمات در روستاها نظامي فعال است، اما اين مردم با تجمع در حاشيه شهرها هم از خدمات فعال در روستاها محروم مي​شوند و هم در شهرها به مراكز بهداشتی-درماني مراجعه نمي​كنند.

ایدنی همچنین با اشاره به بازدید از یک كارخانه توليدی يخ عنوان كرد: در اين بازديد كليه فرايندهاي توليد يخ بررسي و نواقص كار شناسايي شد که در ادامه اين موارد به توليدكننده ابلاغ مي‌شود.

ریيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز ادامه داد: مبنای کار كارخانه يخ موجود، توليد يخ صنعتي است و نه بهداشتی، که لازم است صاحبین این واحد ها اقدامات لازم را جهت اخذ مجوز ات بهداشتی از معاونت غذا  و دارو انجام دهند.

ايدني افزود: با توجه به وجود بيش از 20 كارخانه توليد يخ در اهواز لازم است تصميم كلي در زمينه فرايند توليد يخ مصرفي از سوي اين كارخانجات اتخاذ شود.

وی در پایان گفت: متاسفانه بخش توليد و همچنين عرضه مواد غذايي خوزستان زيرساخت‌هاي خوبي ندارد و لازم است اين نكته مورد توجه قرار گيرد زیرا در توليد مواد غذايي و مصارف عمومي كوچكترين سهل‌انگاري از طرف توليدكننده و عرضه کننده مي‌تواند سلامت مردم را به خطر اندازد.
:
:
:
آخرین اخبار