رییس اداره دامپزشکی دزفول گفت: سه واحد قصابی و رستوران به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب گردید.
محسن ورجاوند روز چهارشنبه افزود: این واحدهای صنفی به دلیل رعایت نکردن بهداشت و ارایه مواد غذایی ناسالم توسط بازرسان اداره دامپزشکی شناسایی و تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند.
وی افزود: رستوران متخلف به دلیل استفاده از مرغ و گوشت تاریخ مصرف گذشته و همچنین استفاده از اقلام و فرآورده های غیرخوراکی و تاریخ مصرف گذشته و دو واحد قصابی نیز به دلیل کشتار غیر مجاز دام و خارج از کشتارگاه پلمب شدند.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول گفت: در کشتارگاه های غیرمجاز و خارج از شبکه دامپزشکی نظارت بهداشتی بر کشتار دام صورت نگرفته و دام بیمار عرضه می شود.
رییس اداره دامپزشکی دزفول از شهروندان خواست هنگام خرید گوشت قرمز به مهر آبی رنگ بازرسی دامپزشکی و شناسنامه بهداشتی که بر روی لاشه دام حک شده دقت کنند.