تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۱
کد خبر: ۲۷۹۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
وقتي مواد غذايي با ميكروب غني مي‌شوند!
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: همه ميكروب‌ها مضر نيستند و برخي از آن‌ها فلور طبيعي بدن هستند و براي سلامت بدن ضروري هستند. برخي ميكروب‌ها نيز مواد غذايي مفيدي توليد مي‌كنند كه مي‌تواند سلامت بدن را تامين كند، اين ميكروب‌ها تحت عنوان پروبيوتيك شناخته مي‌شوند.
 
دكتر بهزاد شريف‌مخمل‌زاده اظهار كرد: براي استفاده از اين ميكروب‌ها، آن‌ها را به مواد غذايي اضافه مي‌كنند. از مواد غني‌شده مي‌توان به ماست پروبيوتيك، دوغ كفير و ماست ويتامينه اشاره كرد. در حال حاضر غني كردن مواد غذايي، تنها در حوزه مواد لبني كاربردي شده و در مواد غذايي ديگر تا كنون كار زيادي انجام نشده است.
 
وي افزود: مكمل‌هاي غذايي و غني كردن مواد غذايي گستره وسيعي دارد و براي تهيه مواد غذايي غني‌شده به تجهيزات و دانش فني نياز است، علاوه بر آن، اين فرآيند هزينه زيادي در بر دارد كه توليدكنندگان بايد بتوانند آن را تامين كنند.
 
شريف‌مخمل‌زاده عنوان كرد:‌ در حوزه فرآورده‌هاي گوشتي و كنسروها نيز برخي كارخانه‌ها مشغول كار هستند و مي‌خواهند اين مواد را به صورت غني‌شده ارايه دهند ولي كنون عملي نشده است.
 
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت:‌ مردم نيز هنوز اطلاع‌ زيادي از اين مواد غذايي ندارند كه رسانه‌ها بايد براي شناساندن اين فرآورده‌ها كمك كنند.
 
وي تصريح كرد:‌ با وجود اين‌كه برنامه‌هاي زيادي براي معرفي مواد غذايي غني‌شده ايجاد شده است ولي باز هم كم است و نياز است كه بيش از پيش به اين موضوع پرداخته شود.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار