تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۴
کد خبر: ۲۸۷۱۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
برداشت نیشکر؛ از نی تا شکر
سیدحامد موسوی شرکت کشت و صنعت نیشکر «هفت تپه» به عنوان نخستین تولیدکننده شکر از نیشکر در کشور، ۱۸ آذرماه ۱۳۴۰ افتتاح شد. مزارع نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد. برداشت نیشکر از مزارع «هفت‌تپه» هر سال از ماه آبان آغاز و تا اواخر بهار سال بعد ادامه دارد. برداشت و تولید شکر از نیشکر در این شرکت به صورت سنتی و ماشینی انجام می‌شود. پیش بینی می‌شود در این سال زراعی بیش از ۸۰۰ هزار تن نیشکر برداشت و ۸۰ هزار تن شکر از این میزان تولید شود.

  • شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران، هجدهم آذر ۱۳۴۰ در نزدیکی شهر شوش در استان خوزستان افتتاح شد.
  • برداشت نیشکر از مزارع هفت تپه هر سال از آبان‌ماه آغاز و تا اواخر بهار سال بعد ادامه دارد. برداشت نیشکر در این شرکت به صورت سنتی و ماشینی انجام می‌شود.
  • پس از برداشت نی از مزارع، نیشکر توسط ماشین‌های مخصوص به محل دپو کارخانه انتقال می‌یابد.
  • برداشت نیشکر به صورت سنتی و ماشینی انجام می‌شود.
  • سطح زیرکشت و تناژ نیشکر برداشت شده در هفت تپه در طول دو سال اخیر افزایشی بوده است.
  • یک کارگر «نی بری» در حال آماده کردن قمه مخصوص برای برداشت نیشکر است.
  • سطح زیرکشت و تناژ نیشکر برداشت شده در هفت تپه در طول دو سال اخیر افزایشی بوده است.
  • بخش زیادی از مزارع نیشکر هفت‌تپه توسط کارگران «نی بری» به صورت سنتی برداشت می‌شود.
  • بیشتر کارگران «نی بری» کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • برداشت نیشکر از مزارع هفت تپه هر سال از آبان‌ماه آغاز و تا اواخر بهار سال بعد ادامه دارد. برداشت نیشکر در این شرکت به صورت سنتی و ماشینی انجام می‌شود.
  • بخش زیادی از مزارع نیشکر هفت‌تپه توسط کارگران «نی بری» به صورت سنتی برداشت می‌شود.
  • برداشت نیشکر از مزارع هفت تپه هر سال از آبان‌ماه آغاز و تا اواخر بهار سال بعد ادامه دارد. برداشت نیشکر در این شرکت به صورت سنتی و ماشینی انجام می‌شود.
  • در کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه حدود 5000 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
  • بخش زیادی از مزارع نیشکر هفت‌تپه توسط کارگران «نی بری» به صورت سنتی برداشت می‌شود.
  • سطح زیرکشت و تناژ نیشکر برداشت شده در هفت تپه در طول دو سال اخیر افزایشی بوده است.
  • بیشتر کارگران «نی بری»  کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • بخش زیادی از مزارع نیشکر هفت‌تپه توسط کارگران «نی بری» به صورت سنتی برداشت می‌شود.
  • در کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه حدود ۵۰۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
  • بیشتر کارگران «نی بری» کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • بیشتر کارگران «نی بری» کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • بیشتر کارگران «نی بری» کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • بیشتر کارگران «نی بری» کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • بخش زیادی از مزارع نیشکر هفت‌تپه توسط کارگران «نی بری» به صورت سنتی برداشت می‌شود.
  • بخش زیادی از مزارع نیشکر هفت‌تپه توسط کارگران «نی بری» به صورت سنتی برداشت می‌شود.
  • بیشتر کارگران «نی بری» کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • بیشتر کارگران «نی بری» کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • بیشتر کارگران «نی بری» کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.
  • برداشت نیشکر از مزارع هفت تپه هر سال از آبان‌ماه آغاز و تا اواخر بهار سال بعد ادامه دارد. برداشت نیشکر در این شرکت به صورت سنتی و ماشینی انجام می‌شود.
  • شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران، هجدهم آذرماه ۱۳۴۰ در استان خوزستان افتتاح شد.
  • شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.
  • کارگران «نی بری» مزارع نیشکر به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند و عملیات برداشت را انجام می‌دهند.
  • بیشتر کارگران «نی بری»  کشت و صنعت هفت‌تپه قرارداد فصلی دارند و در زمان کشت نیشکر و برداتش نیشکر مشغول به کار می‌شوند.
  • پیش‌بینی می‌شود در این سال زراعی پیش از ۸۰۰ هزار تن نیشکر برداشت و ۸۰ هزار تن شکر تولید شود.
  • نیشکر پس از انتقال از مزارع در محوطه کارخانه دپو می‌شود و سپس با ماشین‌های مخصوص به آسیاب انتقال می‌یابد.
  • نیشکر پس از انتقال از مزارع در محوطه کارخانه دپو می‌شود و سپس با ماشین‌های مخصوص به آسیاب انتقال می‌یابد.
  • نیشکر پس از انتقال از مزارع در محوطه کارخانه دپو می‌شود و سپس با ماشین‌های مخصوص به آسیاب انتقال می‌یابد.
  • نیشکر پس از انتقال از مزارع در محوطه کارخانه دپو می‌شود و سپس با ماشین‌های مخصوص به آسیاب انتقال می‌یابد.
  • شرکت نیشکر هفت‌تپه در 15 کیلومتری شهرستان شوش واقع شده است. این شرکت اولین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران است که با بکار گیری حدود ۵۰۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش بسزایی در ایجاد اشتغال پایدار در منطقه شمال خوزستان دارد.
  • شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولیدکننده شکر از نیشکر در ایران، هجدهم آذرماه ۱۳۴۰ در نزدیکی شهر شوش در استان خوزستان افتتاح شد.
  • تکنسین کارخانه در حال تنظیم گیج‌های میزان خلا و بخار دیگ‌های طباخی شکر زرد است.
  • تکنسین مسئول توربین در حال باز کردن ولو بخار جهت راه‌اندازی توربین‌های بخار آسیاب است.
  • شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران، هجدهم آذرماه ۱۳۴۰ در استان خوزستان افتتاح شد.
  • تکنسین آسیاب در حال کنترل ورودی نیشکر به آسیاب کارخانه هفت‌تپه است. نیشکر پس از دپو در محوطه به آسیاب‌های  کارخانه منتقل می‌شود.
  • پس از انجام چندین عملیات روی نیشکر در کارخانه، شکر زرد تولید می‌شود.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار