تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۶
کد خبر: ۱۰۸۳۱۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
انتقاد رییس سازمان صنعت و معدن خوزستان از عدم ارتباط دانشگاه و صنعت:
سیستم بانکی به دانش فنی بومی بها نمی‌دهد
تا زمانی که ساختار اقتصادی و بانکی ما متناسب با رشد و توسعه دانش فنی و فعالیت پژوهشی تغییر نکند، این ارتباط بین دانشگاه‌ها و صنایع برقرار نخواهد شد
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با بیان این‌که باید آسیب‌شناسی شود که چرا ارتباط میان صنایع و دانشگاه‌ها در استان وجود ندارد، گفت: تا زمانی که ساختار اقتصادی و بانکی ما متناسب با رشد و توسعه دانش فنی و فعالیت پژوهشی تغییر نکند، این ارتباط بین دانشگاه‌ها و صنایع برقرار نخواهد شد.

سید نوراله حسن‌زاده در جلسه سیاستگذاری شورای پژوهش و فناوری استان که امروز 23 آبان‌ماه، در سالن جلسات استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به مشکل ارتباط دانشگاه و صنعت در استان، اظهار کرد: باید آسیب‌شناسی شود که چرا ارتباط میان صنایع و دانشگاه‌ها در استان وجود ندارد.

سیستم بانکی به دانش فنی بومی بها نمی‌دهد

وی افزود: تا زمانی که خدمات دانشگاه‌ها برای صنعت سودی نداشته باشد، این ارتباط به وجود نخواهد آمد و تا زمانی که ساختار اقتصادی و بانکی ما متناسب با رشد و توسعه دانش فنی و فعالیت پژوهشی تغییر نکند، این ارتباط بین دانشگاه‌ها و صنایع برقرار نخواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان تصریح کرد: باید با برگزاری جلسات مفصل، آسیب‌های عدم ارتباط دانشگاه و صنعت به‌صورت تخصصی بررسی و شناسایی شود؛ همچنین ساختارها را باید اصلاح کرد. اکنون سیستم بانکی ما به دانش فنی بها نمی‌دهد و اگر صنایع دانش فنی را از خارج کشور وارد کنند حمایت‌های بانکی از آن‌ها انجام می‌شود اما از تولید داخلی این  دانش، حمایتی صورت نمی‌گیرد.

حسن‌زاده با بیان این‌که مشکلات بسیاری در ارتباط میان صنایع استان و دانشگاه‌ها وجود دارد، خاطرنشان کرد: مشکلات باید شناسایی شوند و در سطح استان و کشور برای برطرف‌کردن آن‌ها برنامه‌ریزی و اقدام شود.

همچنین در این جلسه دکتر علیرضا زراسوندی رییس بنیاد نخبگان خوزستان، گفت: یکی از معضلات استان این است که محققان و پژوهشگران از حقوق خود اطلاع ندارند و از سوی دیگر دستگاه‌های اجرایی نیز از قوانین و آیین‌نامه‌های الزام‌آور پژوهشی و حمایتی این سامان‌ها برای پژوهشگران مطلع نیستند و به این آیین‌نامه‌ها عمل نمی‌شود.

وی طرح این پیشنهاد که نماینده‌ای از بازرسی و بیمه در کارگروه پژوهش استان عضو شود، اظهارکرد: اتفاقات عجیبی در استان رخ می‌دهد که گاه آن را به گردن نهادهای بی‌اطلاع می‌اندازند به همین جهت باید توجه ویژه‌ای به این موضوع شود.

همچنین در این جلسه دکتر منصور غنیان مدیر امور پژوهشی  و فناوری دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، با تأکید بر لزوم تقویت ارتباط دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی استان، گفت: در حال حاضر بزرگترین طرح کشاورزی کشور در استان اجرا می‌شود اما دانشگاه کشاورزی استان هیچ نقشی در آن ندارد.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار