تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
کد خبر: ۱۱۱۲۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره محیط زیست باوی:
سوخت پاک نیروگاه رامین تامین شود
نیروگاه رامین از مازوت به عنوان سوخت استفاده می کند که این مساله موجب آلودگی هوای شهرستان باوی و شهرستان های اطراف می شود
رئیس اداره محیط زیست شهرستان باوی خواستار تامین گاز برای نیروگاه رامین به منظور جلوگیری از آلودگی هوا شد.

رسول نظری زنگنه دوشنبه اظهار کرد: نیروگاه رامین از مازوت به عنوان سوخت استفاده می کند که این مساله موجب آلودگی هوای شهرستان باوی و شهرستان های اطراف می شود.

وی افزود: مسئولان نیروگاه رامین افت فشار گاز را در زمستان دلیل استفاده از مازوت به عنوان سوخت عنوان می کنند، البته در تابستان نیز این نیروگاه از مازوت استفاده می کند.

نظری زنگنه گفت: نیروگاه رامین از سال های گذشته به عنوان یکی از صنایع آلاینده معرفی شده است.

وی با اشاره به پیگیری هایی که در این زمینه صورت گرفته اضافه کرد: امسال نمونه برداری هایی از خروجی های این نیروگاه انجام شده که منتظر اعلام نتیجه هستیم.

رئیس اداره محیط زیست باوی تعطیلی نیروگاه تبریز را به دلیل استفاده از سوخت مازوت یادآور شد و گفت: وقتی درباره آلودگی نیروگاه رامین صحبت می کنیم مساله تولید برق به میان می آید، در حالی که نباید فرقی میان خوزستان که قطب نفت و گاز است با شمال غرب کشور باشد.

وی همچنین از مخالفت محیط زیست با ساخت دو واحد جدید در نیروگاه رامین خبر داد و افزود: این پرونده به مراجع قضایی ارجاع شده و در حال پیگیری است.

نیروگاه حرارتی رامین از بزرگترین نیروگاه های حرارتی (بخاری) کشور است که با هدف تامین برق خوزستان و شبکه سراسری احداث شده است. نیروگاه رامین در کیلومتر 20 جاده اهواز – مسجدسلیمان و در مجاورت رودخانه کارون در شهرستان باوی در شمال شرقی اهـواز قرار دارد. این نیـروگاه با شش واحد دارای توان تولیدی یک هزار و 850 مگاوات است.

بر اساس نخستین مطالعات طرح جامع کاهش آلودگی هوای اهواز که در زمستان 83 تصویب شد، نیروگاه رامین از مهمترین صنایع آلاینده شناخته شده است.

برنامه جامع کاهش آلودگی هوای کلان شهر اهواز نیز که بهمن ماه 90 در کارگروه آلودگی هوای اهواز تصویب شد، این شهر را در بخش صنعت و به لحاظ استقرار منابع نفت و گاز و صنایع مادر و سنگین یکی از آلوده ترین شهرهای کشور معرفی و وقوع جنگ در کشورهای همجوار، پدیده خشکسالی و وقوع مکرر پدیده گرد و غبار را از منابع مهم آلاینده هوای اهواز در سال های اخیر عنوان می کند.

در این طرح، سهم صنایع در آلودگی هوای اهواز 74 درصد عنوان شده است.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار