تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
کد خبر: ۱۲۶۹۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
خادمی: در خوزستان هیچگونه امکاناتی جهت اطفاء حریق وجود نداشت
در خوزستان هیچگونه امکاناتی جهت اطفاء حریق وجود نداشت / مسئولان پتروشیمی کشور پروازی هستند و انگیزه را در نیروی کار ایجاد نمی کنند و نیروی کار نمی دانند که زیرمجموعه شرکت نفت یا بخش خصوصی هستند / با باندبازی و رانت نمی توان صنایع کشور را اداره کرد
عضوکمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه مسئولان پتروشیمی کشور جهت حضور در پتروشیمی تاخیر ده ها ساعتی داشتند،گفت:در خوزستان هیچگونه امکاناتی جهت اطفاء حریق وجود نداشت.

هدایت الله خادمی با اشاره به وقوع آتش سوزی در پتروشیمی بوعلی گفت:متاسفانه دولت در فعالیت بخش خصوصی دخالت می کند و برای انتصاب مدیران خود در این مجموعه ها تلاش می کند،اگر نتواند مدیران را انتخاب کند، این شرکت ها را در لیست سیاه قرار داده و به آنها پروژه نمی دهد.

نماینده ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تمامی مدیرعاملان  پتروشیمی های کشور با نظارت وزیر منصوب می شوند، افزود:خانم شاهدایی در خصوص آتش سوزی پتروشیمی بوعلی تجزیه و تحلیل نادرستی ارائه می کند،امیدواریم در کشور شایسته سالاری مبنا قرار گیرد، افراد کاردان در سمت های مهم به کار گرفته شوند و مدیران لایق کنار گذاشته نشوند.

خادمی: در خوزستان هیچگونه امکاناتی جهت اطفاء حریق وجود نداشت / تاخیر ۴۰ ساعته مدیر عامل شرکت ملی پتروشیمی در حادثه بوعلی توجیه ندارد

مسئولان پتروشیمی کشور پروازی هستند


خادمی با اشاره به ضعف تجهیزات ایمنی در پتروشیمی بوعلی ادامه داد: در خوزستان هیچگونه امکاناتی جهت اطفاء حریق وجود نداشت و با وجود تعداد فراوان پتروشیمی ها در این استان ایمنی پتروشیمی ها ضعیف است و در حادثه آتش سوزی پتروشیمی بوعلی امکانات از سایر استان ها به منطقه ارسال شد، البته سایر پتروشیمی های کشور نیز تجهیزات ایمنی مناسبی ندارند.

وی با بیان اینکه مسئولان پتروشیمی بوعلی و کشور  جهت حضور در پتروشیمی برای بررسی حادثه و اتخاذ تصمیم های مناسب،تاخیر چندین ساعته داشتند، اظهار کرد: مسئولان پتروشیمی کشور پروازی هستند و انگیزه را در نیروی کار ایجاد نمی کنند و نیروی کار نمی دانند که زیرمجموعه شرکت نفت یا بخش خصوصی هستند.

با باندبازی و رانت نمی توان صنایع کشور را اداره کرد

خادمی با بیان اینکه فرهنگ شجاعت و ایثارگری درصنعت نفت در حال از بین رفتن است، افزود: 25 سال پیش با یک دستگاه حفاری دریایی سالی 4.1 حلقه چاه حفاری می کردیم اما در حال حاضر با این همه نیروی متخصص و وفور تجهیزات الکترونیکی شاید بتوان دو حلقه زد که راندمان تقریبا به یک سوم کاهش یافته است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه با باندبازی و رانت نمی توان صنایع کشور را اداره کرد،تصریح کرد: نباید موضوعات سیاسی در مباحث صنعتی دخیل شود که درصورت دخالت این عوامل وضعیت صنایع همانند اتفاقی که برای پتروشیمی ها رخ داد، اسفناک می شود.
:
:
:
آخرین اخبار