تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۶
کد خبر: ۱۴۷۸۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
افزايش توليد گوشت قرمز در خوزستان
در سال گذشته توليد گوشت قرمز در استان خوزستان ۴۱ هزار و ۵۴۰ تن بوده كه نسبت به سال۹۴ ،۱/۷ درصد افزايش داشته است.
در سال گذشته توليد گوشت قرمز در استان خوزستان ۴۱ هزار و ۵۴۰ تن بوده كه نسبت به سال۹۴ ،۱/۷ درصد افزايش داشته است.

 معاون بهبود توليدات دامي سازمان با اعلام مطلب فوق اظهار کرد: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، مقدار توليد گوشت قرمز در سال ۹۵، ۴۱ هزار و ۵۴۰ تن بوده كه نسبت به سال ، ۹۴ ،۶۸۰ تن يعني حدود ۱/۷ درصد افزايش داشته است.

محمد مشكورزاده افزود: گوسفند با ۳۳ درصد نقش مهمي در توليد گوشت قرمز داشته ، گاو دورگ در مقام دوم با ۲۳ درصد و گاو بومي، بز، گاوميش، گاو اصيل و شتر به ترتيب از ديگر منابع توليد كننده گوشت قرمز در استان خوزستان است./ایانا
:
:
:
آخرین اخبار