مصطفی هنرمندیان با اشاره به
آغاز برداشت انجیر در ایذه اظهار کرد: بردشات انجیر از چند روز گذشته از
سطح باغات شهرستان آغاز شده و یک ماه نیز به طول میانجامد.
وی افزود: امسال سطح زیر کشت این محصول در شهرستان حدود 270 هکتار بود که کشاوزان در حال برداشت این محصول از سطح باغات هستند.
مدیر
اداره جهاد کشاورزی ایذه تصریح کرد: عمده انجیر این شهرستان در روستاهای
سادات موسوی، سادات حسینی، شیوند و غریبیهای بخش دهدز و مقداری نیز در
بخش سوسن تولید میشود. ارقام انجیر کشت شده در شهرستان ایذه، سبز استهبان،
کشکی و محلی است که هم اکنون کشاورزان در حال برداشت این محصولات هستند.
هنرمندیان
با اشاره به بازار این محصول عنوان کرد: انجیر برداشت شده از سطح باغات
این شهرستان، علاوه بر تازهخوری به صورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و
نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و توسط تولیدکنندگان به فروش میرسد.
وی
با بیان اینکه تولید انجیر در هر هکتار حدود 8 تن است، خاطرنشان کرد: پیش
بینی میشود امسال از سطح باغات شهرستان بیش از ۲هزار و ۱۶۰ تن انجیر
برداشت شود و این در حالی است که در سال گذشته حدود یک هزار و ۶۰۰ تن انجیر
از باغات ایذه برداشت شد.