تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۴۲۳۳۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سرمربي تيم فوتبال نفت مسجدسليمان: قول قهرماني نمي‌دهم

سرمربي تيم فوتبال نفت مسجدسليمان گفت: من به كسي قول قهرماني نمي‌دهم ولي قول مي‌دهم تمام تلاشم را براي موفقيت تيم انجام دهم.
 
داريوش يزدي اظهار‌كرد: از يكم تيرماه تمرينات‌مان را در مسجدسليمان آغاز مي‌كنيم تا بتوانيم يك تيم باكيفيت را براي فصل جديد رقابت‌هاي ليگ دسته يك كشور آماده كنيم.
 
وي ادامه‌داد: قبل از حضور من چند بازيكن از تيم جدا شدند؛ به همين دليل ما در خطوط سه‌گانه نياز به جذب بازيكن داريم تا جاي خالي آن‌ها را پر كنند.
 
سرمربي تيم فوتبال نفت مسجدسليمان اضافه‌كرد: من چند بازيكن كه در ليگ‌هاي استان و كشور حضور داشته‌اند را زير نظر دارم تا بتوانم پس از تست‌گيري، آن‌ها را جذب كنم.
 
وي افزود: علاوه بر اين‌ چند بازيكن سرشناس كه در ليگ برتر هم بازي مي‌كنند را مدنظرمان قرار داده‌ايم ولي تا مذاكرات‌مان نهايي نشود، نمي‌توانيم اسامي آن‌ها را اعلام كنيم.
 
يزدي در پايان خاطرنشان‌كرد: نفت طرفداران زياد و پرشوري دارد كه با كمك و حمايت آن‌ها مي‌توانيم در اين فصل  عملكرد موفقي داشته باشيم.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار