تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۵
کد خبر: ۶۱۷۵۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
در آخرین برنامه نود چه گذشت؟
آخرین برنامه نود قبل از آغاز دوره بعدی مسابقات لیگ برتر فوتبال دوشنبه شب روی آنتن رفت که بخش عمده‌ای از این برنامه به تیم ملی فوتبال ایران اختصاص داشت.
سوال پیامکی این هفته نود به این اختصاص داشت که آیا مردم از تیم ملی «توقع صعود» از گروه خود در جام‌جهانی را دارند یا خیر؟ سوالی که در پایان برنامه با نظر موافق شصت و چند درصدی مردم مواجه شد که تیم ملی باید از گروه خود صعود کند و این کار کارلوس‌کی‌روش و شاگردانش را سخت می‌کند.

در ابتدای برنامه، گزارشی مفصل از حضور تیم ملی در اردوی آفریقای جنوبی که توسط خبرنگار واحد مرکزی خبر در این کشور تهیه شده بود، پخش شد. سپس کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی با ارتباط زنده از آفریقا میهمان برنامه نود بود و به سئوالات عادل فردوسی پور پاسخ داد. البته این ارتباط به خاطر مشکلات فنی و مشکل صدا با تاخیر برقرار شد. کی‌روش در این برنامه به تشریح آخرین وضعیت تیم ملی پرداخت. البته وی به شدت از امکانات تیم ملی گلایه کرد و گفت که بازیکنانش برای سه هفته اردوی آفریقا فقط یک دست گرمکن در اختیار دارند!

بیت آشور: به بازی در اروپا فکر نمی‌کنم
پیش از صحبت‌های کی‌روش مهرداد بیت آشور ملی پوش ایران در باشگاه خود با سعید مظفری‌زاده به نمایندگی از برنامه نود گفتگو کرد. وی در بخشی از صحبت‌هایش گفت: امیدوارم نتیجه خوبی بگیریم و بازی‌های خوبی داشته باشیم. بازی‌های سختی است اما باید تلاش کنیم نتایج خوبی بگیریم.

وی درباره تشویقش از سوی هواداران ایرانی هم گفت: ما هواداران زیادی داریم و آن‌ها دائم من را صدا می‌کردند.

بیت آشور درباره کی‌روش هم خاطرنشان کرد: عالی است. او مربی فوق العاده ای است. مردم کارش را بررسی کردند و اکنون برایش احترام زیادی قائل هستند.

وی پدرش را که فوتبال بازی می‌کرده مشوق خودش در پیگیری این رشته عنوان کرد.

بازیکن ایرانی تیم وایت کپس درباره احتمال حضورش در لیگ‌های اروپایی هم تصریح کرد: به مسائل آینده کاری ندارم و بر زمان حال تمرکز دارم. همین مسئله سبب پیشرفتم شده است.

بیت‌آشور نسبت به بازی در ایران ابراز خوش‌بینی کرده و آن را هیجان‌انگیز خواند.

گل‌محمدی: منتظر تصمیم باشگاه نفت هستم
یحیی گل محمدی سرمربی تیم فوتبال نفت تهران مهیمان حضوری برنامه نود بود. وی ابتدا درباره تیم ملی گفت: من به حضور تیم ملی در جام جهانی خوشبینم. نباید از ناامید باشیم.

وی درباره حضورش در تیم نفت تاکید کرد: فصل خوبی را با نفت سپری کردم. ما مجموعه خوبی از مدیریت تا بازیکنان داشتیم. همدلی خوبی بین بازیکنان بود و به همین خاطر تا روز آخر مدعی قهرمانی بودیم.

گل‌محمدی همچنین اشاره‌ای به دوران حضورش به عنوان سرمربی در تیم پرسپولیس اشاره کرد و درباره احتمال تمدید قرادادش با تیم نفت، تصریح کرد: یک صحبت ابتدایی با قنبرزاده مدیرعامل باشگاه داشتم. قرار شد ایشان با هیات مدیره هم صحبت کند. من در این مدت با هیچ باشگاهی صحبت نکردم و منتظر تصمیم باشگاه نفت هستم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره انتشار رقم قراداد بازیکنان نفت و سایر تیم‌ها، خاطرنشان کرد: من شخصا کاری به مسئولان ندارم که قراردادها را منتشر کردند ولی خودم مخالف انتشار قرارداد بازیکنان و مربیان در رسانه‌ها هستم.

مناف هاشمی معاون مالی و پشتیبانی وزارت ورزش روی خط تلفنی برنامه نود آمد و در مورد تدارکات نیم ملی فوتبال در ژوهانسبورگ گفت: ما تمام تلاشمان را میکنیم که بهترین اردوها برای تیم ملی باشد. وزارت ورزش و جوانان 150 اردوی برون مرزی را برای فدراسیون های ورزشی در نظر گرفته است. ما 4 میلیارد و 500 میلیون تومان به فوتبال کمک کردیم و نباید این مسایل در برنامه زنده مطرح شود.

صحبت‌های جنجالی کبه در نود
کبه بازیکن استقلال هم یکی از سوژه‌های برنامه نود بود. وی در گفتگو با گزارشگر برنامه نود گلایه‌هایی را درباره نحوه برخورد مسئولان باشگاه استقلال مطرح کرد و گفت: برخورد علی امیری (معاون باشگاه استقلال) بد بود. او وقتی مرا می‌دید با من دست نمی‌داد و حتی سلام هم نمی‌کرد.

وی افزود: باشگاه استقلال حتی برای من هتل نگرفت و من منزل یکی از دوستانم بودند. حتی یک شب که همسرم از رشت به تهران آمد، برایش هتل نگرفتند. شاید اگر دوستم نبود باید در خیابان می‌خوابیدم.

کبه با بیان اینکه از شادی گل خود در بازی برابر الریان قطر منظور بدی نداشته است، گفت: با من مثل یک برده رفتار کردند.

بخشش یک اعدامی دیگر
در ادامه برنامه، فیلم چند دقیقه‌ای از بخشش یک اعدامی دیگر و صحبت‌های خانواده مقتول و انگیزه‌هایشان از این بخشش پخش شد. برنامه دو هفته پیش نود کمک کرده بود که یک اعدامی از چوبه دار پایین کشیده شود و این موضوع یکبار دیگر مورد توجه برنامه عادل فردوسی پور قرار گرفت.

جعفری: کی‌روش ما را تخریب می‌کند
صحبت‌های کی‌روش در برنامه نود مبنی بر اینکه تیم ملی فقط یک دست گرمکن دارد، با واکنش جعفری مدیرعامل شرکت آل اشپورت مواجه شد.

به گزارش مهر، جعفری روی خط برنامه نود آمد و در این خصوص تاکید کرد: من از صحبت‌های کی‌روش تعجب کردم. جای این بحث‌ها در برنامه تلویزیونی نیست. کی‌روش با ما مشکلاتی دارد و چون ما به خواسته‌اش تن نداده‌ایم او حتی در مراسم رونمایی از لباس تیم ملی هم حاضر نشد. به همین خاطر او هر از گاهی از ما ایراد می‌گیرد.

وی افزود: دوست دارم مسئولان فدراسیون فوتبال روی خط بیایند و اعلام کنند لیست موردنظرشان را تامین کردیم. ما حدود 700 کیلوگرم لباس فقط برای اردوی اتریش به فدراسیون دادیم. حتی اعلام کردیم تا جام جهانی هر چه بخواهید به شما می‌دهیم.

جعفری در پایان گفت: جالب است که تعداد لباسی که کادر فنی خواسته، از بازیکنان بیشتر است! مشکل کی‌روش شخصی است و او به خاطر مشکلاتی که با ما دارد این صحبت‌ها را برای تخریبمان مطرح می‌کند.

گلایه‌های فغانی و کامرانی‌فر از علی کفاشیان
علیرضا فغانی و کامرانی فر داور و کمک داور بین المللی ایران از دیگر میهمانان حضوری برنامه نود بودند. فغانی در بخشی از صحبت‌هایش گفت: چند شب پیش کفاشیان میهمان یک برنامه ورزشی بود و گفت که هیچ نامه‌ای برای حضور داورانمان در جام جهانی نیامده و داریم تلاش می‌کنیم داورانمان را به جام جهانی بفرستیم. تعجب می‌کنم چرا کفاشیان از این موضوع خبر ندارد. شاید هم واقعا او از اینکه ما داور ذخیره جام جهانی هستیم بی خبر است چون حتی یکبار هم به فدراسیون فوتبال رجوع نکردیم. ما فقط یکبار به فدراسیون رفتیم آن هم برای پیگیری وضعیت گوشی‌های مخصوص داوری بود.

وی افزود: کل هزینه داوری در فصل گذشته که حدود 240 بازی می‌شود، زیر 500 میلیونن تومان بوده است. این هزینه معادل رقم قرارداد یک بازیکن درجه سوم در فوتبال است.

فغانی در خصوص گوشی که در اختیار دارد گفت: این گوشی به همراه یک دست پرچم داوری شش هزار و پانصد دلار قیمت دارد.

همچنین کامرانی فر هم گلایه‌هایی را نسبت به بی توجهی فدراسیون فوتبال به داوری مطرح کرد. وی گفت: بعد از جام جهانی قبلی دو سال سخت را پشت سر گذاشتم. یک نمونه اش این بود که بانک ملی مراسمی را گرفت و تبلیغ کردند که به حسن کامرانی فر وام می‌دهیم در حالی که از اسم من سوء استفاده کردند و وامی ندادند. به هر حال بعد از دو سال توانستم خودم را پیدا کنم و اولین کمک داوری هستم که دو بار پیاپی در جام جهانی حضور یابم.

در میان صحبت‌های فغانی و کامرانی فر، کلیپ‌هایی از صحبت‌های داوران با همدیگر در طول مسابقه از طریق گوشی مخصوص پخش شد. فغانی در این برنامه اعلام کرد که داوران برای هر قضاوت مبلغ 650 هزار تومان دریافت می‌کنند.

* تعجب کفاشیان از صحبت‌های کی‌روش
همچنین علی کفاشیان در واکنش به صحبت‌های کی‌روش روی خط آمد و گفت: اسپانسر تیم ملی بر اساس نیاز کادر فنی لباس‌ها را مجانی تامین کرده است. اینکه چه شد و کی‌روش یکباره بحث لباس‌ها را مطرح کرد، متعجب شدم. ما برای اردوی آفریقا و اتریش حدود 3 میلیارد تومان هزینه کرده‌ایم. بعدا باید برای کی‌روش توضیح بدهیم و همچنین توضیحاتش را بشنویم که چرا این حرفها را زده است.

کفاشیان همچنین از تلاش فدراسیون فوتبال برای حل مشکلات داوران خبر داد و تاکید کرد: ما تمام داوران را بیمه کردیم و همه آنها بیمه هستند. صحبتی که در آن برنامه تلویزیونی عنوان کردم در مورد داوران ثابت جام جهانی بود و در خصوص داوران ذخیره صحبتی نکردم، تلاش ما این است که فغانی و کامرانی فر از داور ذخیره برای جام جهانی بیرون بیایند و به عنوان داور اصلی در این مسابقات حضور داشته باشند.


رحیمی: دایی سرمربی پرسپولیس می‌ماند/ نمی‌دانم مونسان فامیل رییس‌جمهور است یا نه
به گزارش مشرق، بعد از صحبت‌های کفاشیان دقایقی از برنامه به انتخاب اعضای هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اختصاص داشت. علیرضا رحیمی مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس در این خصوص ضمن توضیح درباره سوابق ورزشی خود، درباره پرداخت بدهی‌های پرسپولیس صحبت کرد و افزود: ما تمام بدهی‌های پرسپولیس حتی بدهی‌های شفاهی را هم پرداخت می‌کنیم!

علیرضا رحیمی پس از انتخاب به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که برخی از پیشکسوتان باشگاه از جمله حمید درخشان معتقدند همانطور که سپاهانی‌ها اجازه نمی‌دهند یک پرسپولیسی مدیرعامل باشگاه‌شان شود، یک سپاهانی هم نمی‌تواند این سمت را در پرسپولیس بگیرد، گفت: اگر تعریف از فوتبال حرفه‌ای این است که آقای درخشان دارد واقعا از ایشان ممنون هستم. در برنامه شما یکی، دو سال پیش که اختلافی بین سپاهان و پرسپولیس به وجود آمد گفتم که سپاهان و پرسپولیس شاهینی هستند و در یک مکتب. این حرفها را زمانی می‌زدم که در سپاهان بودم. من با نیم قرن تجربه به پرسپولیس آمده‌ام و از دوازده سالگی در ورزش بوده‌ام.

او درباره حضور چهره‌های سیاسی اقتصادی در هیات مدیره پرسپولیس گفت: در کشور ما این بحث‌ها همیشه مطرح است اما در فوتبال اروپا هیات مدیره باشکاه‌ها را افراد سیاسی و اقتصادی تشکیل می‌دهند. نیازی نیست که همه ورزشی باشند. سال‌هاست که باشگاه‌ها نگرانی مالی دارند. پرسپولیس چه زمانی بوده که مشکل مالی نداشته باشد؟ من الان در پرسپولیس نیامده‌ام که سی، چهل میلیارد بگیرم و کار کنم. علی دایی سال گذشته 20 درصد به مسائل فنی فکر می‌کرد و بازیکنان هم همین شرایط را داشتند. باید شرایط طوری باشد که بازیکنان و کادر فنی فقط به مسائل مالی فکر کنند.

رحیمی درباره وضعیت علی دایی برای فصل بعد گفت: علی دایی با پرسپولیس قرارداد دارد. دوشنبه شب هم با ایشان جلسه داشتم و در خدمت‌شان خواهیم بود.

او در پایان در پاسخ به سوال عادل فردوسی‌پور که آیا مونسان عضو جدید هیات مدیره پرسپولیس از اقوام آقای روحانی رییس جمهور است، گفت که از این مساله اطلاعی ندارد.

نود به افغانستان رسید!

عادل فردوسی پور در برنامه دوشنبه شب خود بارها عنوان کرد که از برنامه‌اش در کشور افغانستان هم استقبال زیادی شده است. وی همچنین از آغاز فعالیت برنامه‌اش در افغانستان خبر داد و کارش را در این کشور با گزارش گزارشگر افغانستانی استارت زد. سوژه این گزارش، خیاط شاغل در افغانستان بود که شباهت زیادی به لیونل مسی مهاجم تیم بارسلونا داشت. به همین خاطر کلیپی چند دقیقه‌ای از زندگی این خیاط که معلم هم بود پخش شد. وی خیاطی داشته و در مدرسه ای نیز تدریس می کند که شاگردان وی، او را استاد مسی خطاب می کردند.

عبدالکریم آرزو دارد از نزدیک مسی را دیده و با وی عکس یادگاری بگیرد.

واعظ آشتیانی: کمپ استقلال برای استقلال نیست!
هفته گذشته علی فتح الله زاده گفته بود با ساخت کمپ استقلال، برای این باشگاه 200 میلیارد تومان درآمدزایی کرده است. فردوسی پور با پخش صحبت‌های امیر رضا واعظ آشتیانی مدیرعامل پیشین استقلال ادعای فتح الله زاده را به چالش کشید. واعظ آشتیانی در بخشی از صحبت‌هایش با نشان دادن یک سند، گفت: کمپ استقلال مربوط به استقلال نیست. قرار بود این زمین برای ساخت به مدت سه سال اجاره داده شود. در اینصورت اگر زمین در زمان تعیین شده ساخته می‌شد، می‌توانستند از اعیانی آن استفاده کنند.

وی افزود: زمان تعیین شده از تاریخ اول بهمن 1378 تا اول بهمن 1381 تعیین شده بود که در این تاریخ اتفاقی نیفتاده بود.

انتقاد نماینده مجلس از لابی سیاسی‌ها برای حضور در ورزش
کاظم جلالی نماینده مجلس یکی دیگر از میهمانان تلفنی نود بود. وی درباره حضور افراد سیاسی در هیات مدیره باشگاه‌ها گفت: برای من جالب است که چرا افرادی برای عضویت در هیات مدیره دنبال لابی هستند. چرا باید ورزش به افراد اقتصادی و سیاسی متکی باشد. حتی چهره‌های اقتصادی هم که به ورزش آمدند، هزینه زیادی انجام ندادند ولی از ورزش استفاده خودشان را بردند. افراد سیاسی هم باید در باشگاه‌هایی که سیاسی است حضور داشته باشند.

وی افزود: سیاسی‌ها باید مسیر سیاست را بروند. در کشور ما آنقدر کارهای زیادی هست که اگر ما سیاسی‌ها به کار خودمان هم برسیم هم هنر کرده‌ایم. البته وزیر ورزش هم در این مدت تحت فشار است که این فشارها باید برداشته شود. نظر ما این است که کار به سمت تخصصی شدن پیش برود و تقسیم کار به خوبی صورت بگیرد.

کریمیان: افکار مردم به جای توجه به گران شدن سوخت به درآمد بازیکنان معطوف شد
بخش پایانی برنامه نود هم به پخش انتخابات هیات فوتبال استان کردستان و پخش گل‌های نمایندگان ایران در هفته پایانی لیگ قهرمانان اختصاص داشت. مهدی کریمیان بازیکن تراکتورسازی تبریز هم به عنوان آخرین میهمان برنامه، ارتباط تصویری با نود برقرار کرد. کریمیان در صحبت‌هایش با اشاره با حس انزجاری که در مردم علیه فوتبالیست‌ها شکل گرفته است، گفت: به خاطر هجمه ناجوانمردانه علیه فوتبالیست‌ها، در مردم حس انزجار شکل رفته است. مردم با نگاه دیگری به ما نگاه می‌کنند و تصورشان این است که فوتبالیست‌ها مرفهان بی درد هستند.

وی افزود: استارت این سناریو زمانی خورد که بحث قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس مطرح شد. آن هم در بحبوحه‌ای که وضعیت معیشتی مردم به خاطر تحریم‌ها خوب نبود. به نظرم این سیاسی کاری بود تا یک کار ورزشی. ذهن مردم به جای اینکه به گران شدن حامل‌های انرژی و سوخت توجه کند، به درآمد فوتبالیست‌ها معطوف شد.

برنامه نود با صحبت‌های کریمیان ساعت 2:45 بامداد به پایان رسید.
:
:
:
آخرین اخبار