تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۷
کد خبر: ۶۸۰۸۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل دامپزشکی خوزستان خبر داد ؛
آغاز پایش بار میکروبی کارگاه‌های بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی در خوزستان
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان از آغاز طرح پایش بار میکروبی کارگاه‌های بسته‌بندی و فرآوری فرآورده‌های خام دامی در استان خوزستان خبر داد.

مصطفی کنارکوهی امروز با اشاره به نقش آلودگی‌های ثانویه در سلامت فرآورده خام دامی اظهار کرد: آلودگی‌های ثانویه‌ می‌توانند از طریق محیط، آب، سطوح کار و... به گوشت و یا سایر محصولات خام دامی منتقل ‌شوند.

وی در ادامه افزود: به منظور بررسی وضعیت بهداشتی از مجموع 8 کارگاه‌های بسته‌بندی 112مورد نمونه‌برداری از محصول، دست کارگر، آب مصرفی و سطوح کار صورت گرفت.

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان بیان کرد: نمونه‌های اخذ شده به آزمایشگاه مرکزی استان ارسال و از نظر بار میکروبی و میزان وجود کلی فرم‌ها مورد بررسی قرار گرفتند.

کنار کوهی گفت: یکی از وظایف دامپزشکی تضمین غذای سالم برای ایجاد زندگی سالم است که اجرای طرح مذکور به منظور رسیدن به این هدف اجرا شده و در آینده برنامه مدونی برای استمرار آن وجود دارد.
مرجع / فـارس
:
:
:
آخرین اخبار