تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹
کد خبر: ۶۸۲۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
استاندارد تولید محصولات لبنی چیست؟
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی خوزستان گفت: اداره‌کل استاندارد بر وضعیت تولید کارخانجات لبنی و تولید شیر نظارت دارد و در بازرسی‌های خود این کارخانجات را با استاندارد ملی لبنیات تطبیق می‌دهد.

رضا دهدشتی‌زاده اظهارکرد: در نظام استاندارد لبنیات ذکر شده که از هرگونه چربی که پالم هم از آن‌هاست نباید در تولید شیر استفاده کرد.

وی افزود: وقتی هر مصرف‌کننده‌ای پاکت شیر را خریداری می‌کند انتظار دارد این محصول شیر تولید شده، واقعی باشد. پس به همان اندازه که اضافه کردن آب در شیر غیر قانونی است، اضافه کردن هرگونه روغن و چربی نیز ممنوع است و این مساله تقلب در تولید شیر محسوب می‌شود.

دهدشتی‌زاده عنوان‌کرد: در حال حاضر با توجه به نظارت‌های اخیر موردی از مصرف روغن پالم در کارخانجات لبنی و شیر استان مشاهده نشده است. در کل در بخش تولید مواد غذایی با هرگونه پارامتر افزودنی که با استاندارد مطابقت ندارد، برخورد خواهیم کرد.

مدیرکل استاندارد خوزستان گفت: در حال حاضر حدود 12 کارخانه شیر و لبنی در استان وجود دارد که تعداد 4، 5 واحد از این تعداد فعال هستند.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار