تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹
کد خبر: ۷۴۰۰۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نوشیدنی که کلسیم را از سطح استخوان جدا می‌کند
نوشیدنی‌های گازدار حاوی اسید فسفریک هستند که موجب از بین بردن کلسیم از سطح استخوان‌ها می‌شود و در درازمدت فرد را مستعد پوکی استخوان خواهد کرد
دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در خصوص پیشگیری از پوکی استخوان تا 30 سالگی اذعان داشت: پوکی استخوان بیماری است که در سنین بالا شیوع بسیار زیادی دارد و در خانم‌ها دو برابر بیشتر از آقایان است و گاهی اوقات فرد با شکستگی خود به خودی استخوان‌های خود مواجه می‌شود که باید در دوران نوجوانی و جوانی با مصرف غذاهای مؤثر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

وی ادامه داد: مهم‌ترین ماده‌ی مؤثر، استفاده از کلسیم است و افرادی که در طول دوره جوانی و نوجوانی از شیر و لبنیات بیشتری استفاده می‌کنند درصد ابتلا به این عارضه بسیار کاهش می‌یابد.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: در شبانه‌روز حتما 3 الی 4 واحد از خانواده شیر و لبنیات باید استفاده شود،‌ که مصرف یک واحد شیر و لبنیات معادل یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، دو لیوان دوغ و یا 30 گرم پنیر نیز باید باشد.

وی با بیان اینکه لبنیاتی که مصرف می‌شود حتما باید کم‌چرب باشد، تصریح کرد: لبنیات پرچرب مانع از جذب کافی کلسیم در بدن می‌شود.

فرح‌بخش به عدم مصرف نوشیدنی‌های گازدار تأکید کرد و گفت: این نوشیدنی‌ها حاوی اسید فسفریک هستند که موجب از بین بردن کلسیم از سطح استخوان‌ها می‌شود و در درازمدت فرد را مستعد پوکی استخوان خواهد کرد.
مرجع / باشگاه خبرنگاران
برچسب ها: پوکی استخوان
:
:
:
آخرین اخبار