تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۱۰۴۷۲۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
لزوم ارتقاء کیفیت نان و نظارت دقیق بر نحوه پخت در شادگان
خوزنیوز: مسئول امور اجرایی آرد و نان شادگان بر لزوم ارتقاء کیفیت نان و نظارت دقیق بر نحوه پخت در شادگان تاکید کرد.
 
به گزارش خوزنیوز؛ عادل البوناصر امروز اظهارکرد: نان يكی از مواد غذايی پر مصرف و مقدسی است كه بايد در تامين كيفيت مطلوب، برای كاهش هدر دادن آن تلاش شود.

وی با بیان این که نانوایان از قشر زحمتکش جامعه هستند، افزود: در کنار این مسایل باید به مشکلات این قشر نیز توجه کرد تا نقاط ضعف پخت و عرضه نان برطرف شود.

مسئول امور اجرایی آرد ونان شادگان ،با تاکید بر اینکه عرضه نان بی کیفیت به مردم به هیچ وجه قابل قبول نیست تصریح کرد: نانوایان در قبال این موضوع مسئول و پاسخگو  باشند.

وی آموزش نانوایان را یکی از موارد کمتر مورد توجه دانست و در این باره گفت: به همین دلیل نیز این موضوع با جدیت در دستور کار قرار گرفت و تاکنون نیز دوره‌های آموزشی مختلفی برای نانوایان برگزار شده و خوشبختانه مورد استقبال قرار گرفته است.

البوناصر در پایان گفت: به هیج وجه قابل قبول نیست که نان بی کیفیت به مردم داده شود و نانوا نیز در قبال مردم و مسوولان پاسخگو نباشد.
برچسب ها: شادگان
:
:
:
آخرین اخبار