تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۵
کد خبر: ۱۰۹۳۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:
افزایش 20 درصدی بودجه تشکل‌های دانشجویی در سال 94
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه از افزایش 20 درصدی بودجه تشکل‌های دانشجویی در سال جاری خبرداد و گفت: این اعتبار بر حسب فعالیت‌های هر تشکل و میزان تأثیر آن‌ها، همچنین اعتبارات سال گذشته آن تشکل، تخصیص می‌یابد
خوزنیوز: معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  از افزایش 20 درصدی بودجه تشکل‌های دانشجویی در سال جاری خبرداد و گفت: این اعتبار بر حسب فعالیت‌های هر تشکل و میزان تأثیر آن‌ها، همچنین اعتبارات سال گذشته آن تشکل، تخصیص می‌یابد.

به گزارش خوزنیوز؛ دکتر ساسان موگهی با اشاره به فعالیت تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی در این دانشگاه، اظهار داشت: فضاهایی در قالب ساختارهای تشکیلاتی برای فعالیت دانشجویان طراحی شده است که دانشجویان می‌توانند برحسب علاقه خود در این واحدها مشغول فعالیت شوند و از جمله این ساختارها کانون‌های فرهنگی و هنری است.
 
وی با بیان این‌که در حال حاضر 12 کانون فرهنگی هنری در دانشگاه فعال است، گفت: اگر دانشجویان تمایل به راه‌اندازی فعالیت‌های جدیدی داشته باشند که در این کانون‌ها تعریف نشده است، می‌توانند برای ایجاد کانون‌های جدید درخواست کنند.
 
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با استقبال از ارایه درخواست‌های جدید، تصریح کرد: این درخواست‌ها در شورای فرهنگی دانشگاه به‌عنوان بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در خصوص برنامه‌های فرهنگی بررسی و در صورت تأیید تصویب می‌شوند.
 
موگهی با تصریح بر این‌که دانشگاه در حد مقدور از این فعالیت‌ها حمایت می‌کند، ادامه‌داد: اعتقاد بر این است که مهم‌ترین کار دانشگاه در این زمینه ایجاد فضاها و محورهایی است که دانشجویان بتوانند در قالب قوانین و آیین‌نامه‌ها، فعالیت فرهنگی هنری خود را انجام دهند.
 
وی در خصوص فعالیت‌های بسیج دانشجویی، خاطرنشان کرد: بسیج جزو تشکل‌هایی است که فعالیت فراگیر دارد و دانشجویان با توانمندی‌های مختلف در آن مشغول به فعالیت می‌شوند؛ بسیج دانشجویی برنامه‌های فرهنگی هنری خود را در شورای فرهنگی دانشگاه مطرح و پس از اخذ مجوز اقدام به برگزاری آن‌ها می‌کند.
 
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با بیان این‌که اخیرأ نیز انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره) نیز مجوز اصولی خود را از هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشجویی دانشگاه دریافت کرد، گفت: فعالیت‌های این تشکل بعد از برگزاری انتخابات و تشکیل شورای مرکزی آن به‌صورت رسمی آغاز می‌شود.
 
موگهی اظهار داشت: عمده فعالیت این تشکل‌ها بر پایه طرح‌های دانشجویی است و ما سعی می‌کنیم کمترین دخالت را داشته باشیم و سیاستگذاری دانشگاه در سطح کلان انجام شود.
 
وی همچنین با اشاره به برگزاری مراسم‌های دانشجویی در این دانشگاه، افزود: پیش از این در دانشگاه مراسم اعتکاف دانشجویی وجود نداشت و دانشجویان علاقه‌مند به حضور در این مراسم باید در مساجد دانشگاه‌های دیگر یا سطح شهر اعتکاف می‌کردند؛ سال گذشته اولین دوره و امسال نیز دومین دوره اعتکاف دانشجویی در دانشگاه برگزار و با استقبال بسیار خوبی مواجه شد. همچنین امسال برای دومین سال متوالی راهپیمایی اربعین حسینی برگزار می‌شود.
 
موگهی از افزایش تعداد اردوهای دانشجویی درون و برون استانی خبرداد و تصریح کرد: این اردوها سبب ایجاد فضای نشاط دانشجویی به‌خصوص برای دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها شده است؛ از تفاوت‌های برنامه امسال در این اردوها، اعزام کارشناسان فرهنگی است تا در کنار تفریح مسائل فرهنگی نیز برای دانشجویان توضیح داده شود.
 
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با مقایسه تعداد برنامه‌های انجام شده در نیمسال اول سال 92 نسبت به نیمسال اول سال 94، افزود: برای مثال تعداد محافل انس با قرآن از 2 مورد به هفت مورد، مسابقات کتابخوانی از 9 مورد به 19 مورد، مراسم‌های مناسبت‌های مختلف اعیاد و شهادت ائمه(ع) از 17 مورد به 40 مورد و کلاس‌های آموزشی نیز از هشت مورد به 26 مورد افزایش یافته است؛ همچنین تعداد اردوها از 10 مورد در سال 92 به 21 مورد در سال 94 ارتقا پیدا کرد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی موظف هستند که گزارش فعالیت های سه ماهه خود را ارایه دهند؛ بودجه امسال نسبت به سال گذشته 20 درصد رشد کرده است و هر کانون و تشکل با توجه به فعالیت‌ها و میزان بازخورد و تأثیر آن‌ها و اعتبارات جذب‌شده سال گذشته خود، بودجه دریافت می‌کند که با وجود افزایش هزینه‌ها، با در نظر گرفتن افزایش بودجه انتظار افزایش فعالیت‌ها را داریم.
:
:
:
آخرین اخبار